Programele de nutritie

Programele de nutritie Superfit incep cu o consultatie de evaluare, care cuprinde analiza stilului de viata, precum si o serie de masuratori si teste, care vor sta la baza conceperii recomandarilor personalizate.

Nutritie sportiva

Alimentatia adecvata sportului practicat asigura progresul catre performanta. O nutritie haotica limiteaza sansele sportivului. Prin intermediul unui program bine pus la punct se pot obtine rezultatele dorite.

Scadere in greutate

Programele de scadere in greutate Superfit au rata de succes de 100%. Cu o singura conditie: sa le urmezi cu incredere si perseverenta! Nu vei avea senzatie de foame si nici frustrari de vreun fel.

Crestere in greutate

Exista si oameni care isi doresc sa creasca in greutate! Noi putem ajuta la dezvoltarea masei musculare, prin intermediul regimului alimentar, a suplimentelor nutritive si al antrenamentului.

Nutritie pediatrica

Alimentatia influenteaza foarte mult dezvoltarea copiilor nostri. Rata obezitatii infantile este in crestere, iar Romania „se mandreste” cu un loc fruntas in Europa. Ia masuri din timp si ai grija de copilul tau!

Consultanta online

Daca nu poti veni la clinica, poti solicita serviciile de consultanta online pentru nutritie sportiva, scadere si crestere in greutate. Vei completa un chestionar si vei primi prin email recomandarile noastre.

Seminarii de nutritie

Suntem pregatiti sa sustinem seminarii de nutritie si stil de viata sanatos, abordand cele mai variate teme, in functie de optiunile celor care ne solicita aceste servicii. Cere o oferta de pret!

Catering

Pentru cei care nu au timp sa isi pregateasca mancarea, recomandam colaborarea cu partenerul nostru ce asigura servicii de catering. Preparatele sunt gatite dupa indicatiile noastre.

Tot mai mulţi oameni sunt preocupaţi de nutriţie, de alimentaţia corectă, de un stil de viaţă sănătos, ceea ce este îmbucurător deoarece trăim într-un secol în care obezitatea a căpătat proporţii de epidemie, iar complicaţiile asociate acestei boli afectează, şi în cele din urmă ucid o mare parte din populaţie.

Din păcate, multe persoane cu exces de greutate ajung la nutriţionist doar după ce au încercat nenumărate “reţete de slăbire”. Ca în orice alt domeniu, pentru a face treburile “ca la carte”, este de preferat să apelazi la un specialist în nutriţie, care să te îndrume de la bun început pe un drum corect şi să îți monitorizeze constant evoluţia.

Aşadar, uită de dieta disociată, dieta daneză, dieta cu supă de varză, dietă pentru schimbarea metabolismului, dieta pe grupe de sânge, dieta “pe zile”, Dukan, Atkins sau Montignac sau vreo altă dietă rapidă şi nefundamentată ştiinţific, care îți promite rezultate rapide şi fără efort! Nu faci decât să pierdzi timp preţios, să îți distrugi compoziţia corporală şi să te adâncești în frustrări.

Un nutriţionist bun nu se va grăbi niciodată să îți ofere un regim alimentar la prima consultaţie. Pentru a alcătui o dietă personalizată, medicul nutriţionist trebuie să afle o mulţime de detalii despre pacient – informaţii despre stilul său de viaţă, obiceiuri alimentare, stare de sănătate, alergii şi intoleranțe alimentare, preferinţe alimentare, istoricul bolilor în familie şi mai ales dacă există o componentă ereditară a excesului de greutate, nivelul de activitate fizică. Toate aceste elemente, împreună cu multe altele vor conduce la găsirea unei soluţii adaptate particularităţilor individuale, ceea ce asigură succesul abordării terapeutice.

Într-un cabinet de nutriţie trebuie să găsești un specialist care să nu pună accentul pe slăbire rapidă, ci mai curând pe explicarea unor principii de nutriţie echilibrată, care să te ajute nu numai să revii la greutatea normală, ci şi să te menţinții pe termen lung. Acest obiectiv deosebit de important înseamnă în primul rând o nutriţie sănătoasă, dar şi asocierea cu un program de mişcare, de preferat susţinut de un antrenor, cât şi un program de psihoterapie, condus de psiholog, pentru cei care au o “relaţie defectuasă” cu alimentaţia.

Specialiştii Superfit au suficient de multă experienţă pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele propuse – ei te vor consilia şi te vor susţine pentru obţinerea greutăţii optime şi menţinerea ei pe termen lung, de preferat toată viaţa.

La Superfit vei primi un program personalizat de nutriţie şi sport, pe care să nu îl percepi că pe o corvoadă sau ca pe o pedeapsă, ci ca pe un mod corect şi inteligent de a mânca şi a face mişcare, eficient şi cu rezultate durabile.

În plus, în Centrul Superfit beneficiezi de investigații fiziologice moderne și ultraperformante, care contribuie substanțial la personalizarea programelor și astfel la creșterea eficienței lor.

Aşadar dacă ești în căutarea unui doctor nutriţionist în Bucureşti, care împreună cu echipa lui să te conducă pe drumul către greutatea ideală, către un stil de viaţă activ şi sănătos şi către performanţe sportive, te invităm cu drag la Centrul Superfit!