Anton M.

Nu am avut probleme cu kilogramele in plus pana la varsta de 24 de ani deoarece faceam sport zilnic. Insa dupa ce am terminat facultatea orele de sport au fost din ce in ce mai putine si combinat cu o hipotiroidie (deficit in hormoni tiroideni) descoperita mai tarziu am inceput sa iau destul de mult in greutate. Neavand problem cu greutatea, la inceput kilogramele in plus m-au bucurat si nu m-au pus in alerta pana cand m-am cantarit si am descoperit ca am 88 de kilograme la o intaltime de 1,80.

Am hotarat atunci sa incep sa dau jos kilogramele suplimentare pe cont propriu doar cu sport fara sa urmez si o dieta adecvata. Timp de doi ani am mers la sala de 2-3 ori pe saptamana si tot ce am putut obtine a fost sa ajung la 80-82 de kilograme, iar daca intervenea o perioada mai mare de timp in care nu mergeam la sala (3-4 zile consecutive) constatam ca puneam foarte repede la loc kilogramele pierdute.

A urmat o interventie chirurgicala care m-a tinut departe de efortul fizic timp de un an asa ca de la 80 de kilograme am ajuns repede la 86 de kilograme si ma indreptam spre 87. Am auzit despre povestea lui Mircea Codica la o bere cu prietenii si am hotarat sa apelez la serviciile doctorului Damian Serban.

Analiza de compozitie corporala a relevat faptul ca aveam masa de grasime situata la 26,2% si o varsta metabolica de 45 ani. Am primit de la domnul doctor un program de nutritie si de exercitii fizice personalizat. Eu am optat pentru programul SUPERFIT ACTIV pentru 3 luni si ma felicit pentru aceasta alegere. Dupa 2 saptamani am ajuns la 82 de kilograme, “performanta” pe care o reusiem pe cont propriu in doi ani. Dupa doua luni de program am ajuns la 75 de kilograme (-11 kg.), masa de grasime constituie 16,8% si am ajuns la o varsta metabolica de 24 ani. Diminetile ma trezesc mult mai usor, nu imi mai simt picioarele grele si desi sunt mai slab nu ma simt slabit chiar din contra. Mi-am atins obiectivul in 2 luni, iar ultima luna pe care o aveam a fost pentru consolidarea rezultatelor. Foarte importante pentru mine au fost sedintele de monitorizare (o data la 2 saptamani), fiindca fara o confirmare a progreselor facute nu stiu daca as fi avut vointa sa urmez programul pana la capat.

In timpul programului nu am cantarit mancarea si nici nu am calculat caloriile insa am redus marimea portiilor si am eliminat alimentele nesanatoase. Recomand programul doctorului Serban Damian fiindca am dobandit pe langa scaderea de masa corporala si o deprindere de alimentatie sanatoasa care o sa-mi fie utila toata viata.

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.