Antrenament şi fitness medical

Centrul Superfit nu este o simplă clinică medicală; noi ne mândrim cu o sală de antrenament şi fitness medical, dotată cu cele mai moderne echipamente. 

Obţine forma fizică pe care o doreşti, cu ajutorul specialiştilor Superfit, indiferent de nivelul de la care porneşti: începător (sedentar/neantrenat), în formă bună (practicant amator de activităţi sportive) sau bine antrenanat (sportiv de performanţă)!

Centrul Medical Superfit se află pe Str. Moise Nicoară 20, sector 3, București (zona Piaţa Alba Iulia)

Google Reviews 4.8

pe baza a 125 de review-uri

Cristina stă toată ziua la birou, are permanent dureri de spate, de umeri şi gât şi gâfâie când urcă 2 etaje. Mihai este alergător amator şi vrea să îşi îmbunătăţească timpul la concursuri. Bogdan îşi doreşte să acumuleze masă musculară şi să mai reducă procentul de grăsime. Andra are probleme cu mobilitatea şi îşi doreşte să capete o formă fizică mai bună.

Toţi aceşti oameni ştiu că au nevoie de antrenament supravegheat, însă nu doresc să meargă la o sală obişnuită de fitness, ci vor să se antreneze într-un mediu mai sigur, unde li se oferă atenţie 100% pe durata şedinţei de antrenament, iar antrenorii au studii superioare şi acreditări de încredere.

Te aşteptăm şi pe tine la sala de antrenament din cadrul clincii noastre! Îţi garantăm că vei vedea un progres real de la o săptămână la alta.

De ce să alegi Superfit pentru antrenamente individuale?

• Programele se concep personalizat în funcţie de caracteristicile fiecărei persoane: vârstă, nivelul condiţiei fizice, obiective, nevoi specifice, sport practicat

• În funcţie de toate acestea, programele noastre pot îmbunătăţi rezistenţa generală la efort aerob şi anaerob, coordonarea şi echilibrul, mobilitatea şi flexibilitatea, viteza de reacţie, forţa şi rezistenţa musculară, capacitatea respiratorie.

• Programele sunt dezvoltate şi implementate de către o echipă de specialişti în domeniul sportului

• Folosim aparatură modernă şi tehnologii inovatoare, unele unice în România.

• Se bazează pe o evaluare obiectivă cu ajutorul testelor specializate, înainte şi la finalul programului de pregătire, cu garanţia îmbunătăţirii performanţelor fizice.

• Sunt organizate în şedinţe individuale de 50 de minute, în care se lucrează 1 la 1 cu specialistul Superfit.

• În cazul sportivilor (amatori sau de performanţă) vor veni în completarea programului de antrenament specific sportului practicat, îmbunătăţind calităţile motrice.

Tipuri de antrenament pe care le poţi face la Superfit!

Slăbire / Cardio

Acest tip de antrenament te ajută să slăbeşti mai eficient, dar contribuie şi la creşterea rezistenţei la efort, prin îmbunătăţirea performanţei cardiovasculare şi respiratorii.

Masă musculară

 Programele de creştere în greutate prin dezvoltarea masei musculare se fac cu ajutorul antrenamentelor de forţă cu greutatea corpului, dar şi cu diverse echipamente speciale.

Mobilitate

Antrenamentul pentru creşterea mobilitaţii este util la orice vârstă, în special la maturitate, când articulaţiile îşi pierd flexibilitatea şi astfel apar durerile şi riscul de accidentări.

Gimnastică medicală

Terapia prin mişcare este cunoscută şi practicată de sute de ani, fiind deosebit de utilă în prevenirea unor afecţiuni, dar şi în recuperarea dupa accidentări şi intervenţii chirurgicale.

Echilibru

Echilibrul şi propriocepţia sunt caracteristici care trebuie antrenate la fel ca oricare alte componente ale performanţei fizice. La Superfit vei găsi echipamente şi tehnici speciale în acest sens.

Respirator

Antrenamentul în hipoxie (similar celui la altitudine), combinat cu antrenamentul musculaturii respiratorii conduc la o îmbunătăţire notabilă a capacităţii de efort, în special în anduranţă.

Izoinerţial

Antrenamentul izoinerţial este un concept modern, folosit de către sportivi de mare performanţă, deoarece permite o dezvoltare mult mai rapidă şi fără riscuri a forţei şi exploziei.

Agilitate şi viteză

Cu ajutorul exerciţiilor speciale se poate antrena foarte eficient agilitatea, atenţia şi viteza de reacţie. Aceste exerciţii sunt nu doar solicitante, ci şi distractive, reducând astfel monotonia.

Cum te ajută antrenamentul si fitness-ul medical la Centrul Superfit?

✅ Te ajută să slăbeşti mai rapid, fără să pierzi masă musculară;
✅ Cresc forța, masa musculară, flexibilitatea și rezitența la efort fizic;
✅ Îmbunătățesc mobilitatea;
✅ Ameliorează durerea;
✅ Contribuie la recuperarea mai rapidă a leziunilor sportive;
✅ Scad riscul de accidentare;
✅ Corectează tulburările de statică ale aparatului locomotor;
✅ Ameliorează tulburările de echilibru și coordonare;
✅ Tonifiază musculatura;
✅ Permit redobândirea independenței și a funcționalității;
✅ Ajută la menținerea stării de sănătate;
✅ Combat efectele îmbătrânirii și ale unui stil de viață nesănătos.

La Superfit vei avea parte de o evaluare funcțională inițială, un program personalizat de antrenament sau fitness medical și o evaluare funcțională finală, pentru a vedea rezultatele și progresul tău.

Programele de antrenament sau fitness medical sunt special create în funcție de caracteristicile fiecărei persoane, de vârstă, constituție și tipul de activitate și vor fi atent supravegheate în permanență de către un specialist.

Cu ce se diferențiază programele noastre de antrenament si pregatire fizica:

✅ Sunt adaptate obiectivelor tale. Primești exerciții create special pentru tine.

✅ Se lucreaza 1 la 1. La noi in clinica, fiecare persoana este ingrijita de catre un specialist cu studii superioare.

✅ Programul este ajustat permanent de specialist, ținând cont de feedback-ul tău.

✅ La inceputul si sfarsitul fiecarui program poti face gratuit o scanare 3D.

(4.8/5) ⭐⭐⭐⭐⭐ pe baza a 125 de review-uri

Citeşte impresiile celor care se antrenează la Centrul Superfit

kinetoterapie online superfit 1

“Mi-am dorit foarte mult să îmi schimb compoziţia corporală, adică să dau jos câteva kilograme de grăsime şi să pun nişte muşchi. De asemenea, avem nevoie de mai multă mobilitate şi rezistenţă la efort. Am fost foarte încântată de profesionalismul şi echipamentele clinicii, aşa că am continuat să vin la Superfit pentru a mă antrena sub supravegherea lor!”

Lavinia, 30 ani

kinetoterapie-centrul-superfit-recuperare-medicala

„Sunt sportiv de performanţă şi îmi doresc să am cea mai bună formă a vieţii, pentru a participa la o competiţie importantă. Am ales să mă antrenez la Centrul Superfit pentru că aflasem despre programele lor foarte eficiente. Am avut parte nu doar de un program complet personalizat, ci şi de o atmosferă plăcută şi motivantă. Progresul meu a fost mult mai rapid cu ajutorul specialiştilor de la Superfit!”

Cristian, 26 ani

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile pacientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Recenzii Google:

Acest serviciu este pentru tine dacă:

✅ Vrei să începi să faci mişcare, dar nu ştii cum să procedezi şi ai nevoie de asistenţă specializată;

✅ Ți-ai propus să te antrenezi în mod organizat pentru a atinge un obiectiv: să slăbești, să-ți tonifici musculatura, să-ți îmbunătățești mobilitatea;

✅ Ești sportiv și vrei să îți imbunătățești performanțele sportive;

✅ Vrei să economisești timp și bani, dar și să te bucuri de rezultate eficiente.

Pentru a te programa la antrenament, completează formularul de mai jos:

Centrul Superfit se află pe Str. Moise Nicoară 20, sector 3, București (zona Piaţa Alba Iulia).

  De unde ai aflat despre noi? *

  Îmi exprim în mod expres consimţământul cu privire la colectarea, stocarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal, conform Politicii de Confidenţialitate Superfit, în acord cu Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil de la 25.05.2018.

  Ai nevoie de informații la telefon?

  Apeleaza cu încredere numărul 📞 0722 61 67 85

  Sunt dr. Şerban Damian, fondatorul Centrului Superfit şi îţi recomand cu încredere să intri într-un program de kinetoterapie sau fitness medical, pentru a lucra cu colegii mei, care sunt profesionişti bine pregătiţi şi cu experienţă.

  Clinica noastră este axată pe programe care îi ajută pe pacienţi să devină mai performanţi, indiferent de punctul din care pleacă. Astfel oferim servicii de recuperare medicală, fiziokinetoterapie, medicină sportivă, nutriţie, antrenament şi psihologie.

  Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, ţi-l vom acorda cu mare plăcere!