Cardio

Acest tip de antrenament vizeaza cresterii rezistentei la efort, prin imbunatatirea performantei cardiovasculare si respiratorii. Se face sub permanenta monitorizare cu sistemul MyZone.

Forta

Forta si puterea pot fi imbunatatite prin diverse metode, nu doar clasicul „tras de fiare”. La noi, antrenamentele se fac cu greutatea corpului, dar si cu diverse echipamente care faciliteaza dezvoltarea fortei.

Izoinertial

Antrenamentul izoinertial este un concept modern, folosit de catre sportivi de mare performanta, deoarece permite o dezvoltare mult mai rapida si fara riscuri a fortei si exploziei.

Agilitate si viteza

Cu ajutorul exercitiilor speciale se poate antrena foarte eficient agilitatea, atentia si viteza de reactie. Aceste exercitii sunt nu doar solicitante, ci si distractive, reducand astfel monotonia.

Proprioceptie

Echilibrul si proprioeptia sunt caracteristici care trebuie antrenate la fel ca oricare alte componente ale performantei sportive. La Superfit vei gasi echipamente si tehnici speciale in acest sens.

Respirator

Antrenamentul in hipoxie (similar celui la altitudine), combinat cu antrenamentul musculaturii respiratorii conduc la o imbunatatire notabila a capacitatii de efort, in special in anduranta.

Neurostimulare

Antrenamentul de facilitare neuromotorie presupune stimularea transdermica a cortexului motor, ceea ce favorizeaza invatarea cu mai multa usurinta a unor miscari specifice sportului practicat.

Kinetoterapie

Terapie prin miscare este cunoscuta si practicata de sute de ani, fiind deosebit de utila in prevenirea unor afectiuni, dar si in recuperarea dupa accidentari, interventii chirurgicale, traumatisme.