Centrul Superfit nu este doar o clinică medicală obişnuită – ne mândrim cu o sală de antrenament şi kinetoterapie, dotată cu cele mai moderne echipamente. Antrenamentele şi şedinţele de kinetoterapie se desfăşoară  sub supravegherea terapeutului / antrenorului personal, într-o atmosferă relaxată şi motivantă. Se lucrează individual sau după caz, în grupuri restrânse (2-3 persoane).

Vino să te antrenezi la Superfit!

Cardio

Acest tip de antrenament vizează creşterea rezistenţei la efort, prin îmbunătăţirea performanţei cardiovasculare şi respiratorii. Se face sub permanentă monitorizare cu sistemul MyZone.

Forţă

Forţa şi puterea pot fi îmbunătăţite prin diverse metode, nu doar clasicul “tras de fiare”. La noi, antrenamentele se fac cu greutatea corpului, dar şi cu diverse echipamente care facilitează dezvoltarea forţei.

Izoinerţial

Antrenamentul izoinerţial este un concept modern, folosit de către sportivi de mare performanţă, deoarece permite o dezvoltare mult mai rapidă şi fără riscuri a forţei şi exploziei.

Agilitate şi viteză

Cu ajutorul exerciţiilor speciale se poate antrena foarte eficient agilitatea, atenţia şi viteza de reacţie. Aceste exerciţii sunt nu doar solicitante, ci şi distractive, reducând astfel monotonia.

Propriocepţie

Echilibrul şi propriocepţia sunt caracteristici care trebuie antrenate la fel ca oricare alte componente ale performanţei sportive. La Superfit vei găsi echipamente şi tehnici speciale în acest sens.

Respirator

Antrenamentul în hipoxie (similar celui la altitudine), combinat cu antrenamentul musculaturii respiratorii conduc la o îmbunătăţire notabilă a capacităţii de efort, în special în anduranţă.

Neurostimulare

Antrenamentul de facilitare neuromotorie presupune stimularea transdermică a cortexului motor, ceea ce favorizează învăţarea cu mai multă uşurinţă a unor mişcări specifice sportului practicat.

Kinetoterapie

Terapia prin mişcare este cunoscută şi practicată de sute de ani, fiind deosebit de utilă în prevenirea unor afecţiuni, dar şi în recuperarea dupa accidentări, intervenţii chirurgicale, traumatisme.