Andra Stan

Dupã 6 ani de regimuri dupã ureche, interminabile variaţii de greutate şi o depresie sub tratament mi-am dat seama cã am nevoie de ajutor de specialitate pentru a-mi recãpãta silueta şi încrederea în mine.Aşa am ajuns la centrul de nutriţie Superfit, pe care îl recomand cu toatã încrederea tuturor celor care au probleme cu greutatea sau pur şi simplu vor sã înveţe ce înseamnã un stil de viaţã sãnãtos. Aici am avut parte de înţelegere, respect şi profesionalism aşa cum îşi doreşte orice pacient sã fie tratat.

Andra_Stan_73613 (1)

Domnul doctor Şerban Damian este foarte amabil şi a ţinut cont de preferinţele mele alimentare atunci când mi-a stabilit programul de scãdere în greutate. Eu am optat pentru un program de 2 luni în care am beneficiat de consultaţii de monitorizare din douã în douã sãptãmâni dar şi de consiliere psihologicã, la recomandarea domnului doctor. Pot spune cã aceasta a fost reţeta succesului pentru cã, pe de o parte, îmi era urmãritã şi ajustatã partea de nutriţie iar, pe de altã parte, consilierea psihologicã m-a ajutat sã-mi menţin determinarea şi sã-mi recapãt încrederea în mine.

Am fost plãcut surprinsã când am vãzut cã slãbesc fãrã sã mã înfometez şi cã nu trebuie sã mãnânc doar salate şi carne fiartã. Mãnânc aproape orice, însã cu moderaţie şi gãtit mai sãnãtos, iar cele 5 mese pe zi mi-au scãzut pofta de dulciuri pe care înainte nu o puteam controla. De asemenea, fac 50 de minute de activitate fizicã de 4 ori pe sãptãmânã.

Deşi cele 2 luni de program s-au terminat sunt abia la început de drum şi am încredere cã o sã ajung unde trebuie. Promit cã o sã revin cu poze când termin etapa de slãbit. Am început programul cu 70 de kg şi un procent de grãsime de 34,5%, care nu se potriveau deloc cu înãlţimea mea de 157 cm, acum am cu 7 kg mai puţin şi procentul de grãsime a scãzut la 28,1%.

Mulţumesc din suflet domnului doctor Şerban Damian şi doamnei psiholog Manuela Tiron care m-au învãţat ce înseamnã o alimentaţie şi o gândire sãnãtoasã!

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.