Fitlight Trainer

Sistemul Fitlight Trainer reprezintă evoluția naturală a principiului de antrenament HIIT (High Intensity Interval Training Systems) și, în prezent, este cel mai revoluționar sistem de training wireless din lume. Acest antrenament are aplicabilitate ridicată în diferite zone sportive și cu rezultate extraordinare.

Este un echipament wireless compus din 8 dispozitive LED dotate cu senzori și controlate prin tabletă. Sistemul poate fi configurat pentru toate sporturile și tipurile de antrenament, utilizatorul fiind cel care va dezactiva LED-urile fie prin contact complet, fie prin contact de proximitate.

Sistemul Fitlight Trainer ar trebui să devină parte integrantă a tuturor nevoilor de antrenament a sportivilor, datorită avantajelor multiple. Ajută sportivii să își îmbunătățească tehnicile și capacitatea de a reacționa în condiții de antrenament intens. Totodată, sistemul oferă și o analiză profundă a performanțelor sportive.

Sistemul este perfect adaptat pentru exerciții fizice intense, pentru a crește performanțele atleților. Flexibilitatea acestui sistem permite crearea de rutine individuale, exerciții de fitness aplicabile sau programe de sport specifice, atât pentru sportivi, cât și pentru antrenor. Acest sistem are capacitatea de a analiza capacitățile sportive ale utilizatorului, permițând astfel stabilirea unor obiective concrete pentru creșterea performanțelor.

Timpul de reacție, viteza, flexibilitatea și accelerația pot fi ușor măsurate cu ajutorul sistem, deoarece acest echipament are capacitatea de a proiecta exerciții sau programe specifice care imită mișcările reale din timpul antrenamentului.

Pot fi măsurate în timp real capacitatea atletică și fluiditatea mișcării cu măsurători precise și evaluate ulterior pentru îmbunătățirea performanțelor sportivilor.

Avantajele pregătirii fizice cu Fitlight Trainer 

 1. Oferă condiții pentru antrenamentele sportive de înaltă performanță;
 2. Îmbunătățește timpul de reacție;
 3. Îmbunătățește viteza, coordonarea, agilitatea, rezistența, condiția fizică și funcțiile de procesare cognitivă și vizuală ale sportivilor de performanță;
 4. Oferă posibilitatea de a monitoriza și analiza dezvoltarea fizică a sportivului și de a-i oferi feedback în timp real;
 5. Datele obținute pot fi analizate foarte ușor.

Beneficiile exercițiilor cu Flitlight Trainer pentru sănătate:

 1. Îmbunătățesc controlul motor și coordonarea;
 2. Contribuie la creșterea mobilității;
 3. Monitori
  zează capacitatea de mișcare;
 4. Stabilesc noi norme și ajută la motivare;
 5. Se aplică pentru o mare varietate de leziuni/afecțiuni sau grupe de vârstă;
 6. Oferă feedback în timp real pentru a evalua procedura și a interveni dacă este cazul;
 7. Sunt ușor de realizat;
 8. Oferă un sistem inovator, eficient și amuzant de antrenament.

Sistemul Flitlight Trainer poate fi folosit ca echipament de terapie fizică pentru recuperarea pacienților în urma unor probleme de sănătate, precum și pentru stabilirea diagnosticelor complexe.