Gabriel P.

Respectul de sine. Pana la urma la asta se reduce totul. Respectul de sine si increderea in propria persoana. Ajungem sa le ignoram in momentul in care ne dam seama ca nu reusim sa revenim sau sa ajungem acolo unde ar trebui, sau chiar sa le negam existenta.

Am avut tentative de a slabi si in trecut. Dar au fost incercari proprii, dupa intelegerea mea si fara un sfat de la cineva avizat. Asta a dus la anumite rezultate, dar astazi inteleg ca am facut multe greseli si a fost mult mai greu decat acum. Iar rezultatele nu au fost similare cu cele de acum.

Anul acesta mi-am propus sa rezolv problema greutatii cu mult prea mari, care ajunsese sa fie semnalata din tot mai multe directii:

– medicii imi spuneau ca trebuie sa scap de kilogramele in plus pentru a nu avea probleme;

– asigurarea medicala privata nu mi-a fost prelungita din cauza steatozei si pentru ca nu respectasem sfaturile de a scadea in greutate;

– dificultatea in a face miscare, de a ma bucura alaturi de copii de activitati simple, precum mersul pe bicicleta, fotbal etc.

– oglinda;

– cantar – dupa sarbatori a ajuns la 99 kg, pentru prima data in viata mea, adica la 100 – 1 kg.

Deci, am apelat la Superfit. L-am gasit pe internet, cautand medic nutritionist. Am facut o programare online, dl. dr. Damian m-a sunat si am mers la prima consultatie.

Gabriel_P_33114Gabriel_P_42989Gabriel_P_30342Gabriel_P_24460

Apoi, totul a decurs firesc si, cu multa rabdare, am ajuns unde imi doream. Insa, cel mai important, am inteles cum functioneaza lucrurile si cum trebuie tinute sub control.

Iar metoda este simpla, as putea spune chiar banala pentru cine are cat de cat cunostinte despre alimente, compozitia lor si ce inseamna o calorie.

Pe langa simplitate, este si foarte eficient – te duce acolo unde trebuie in ritmul prescris. Fara foame, fara lipsuri, doar dorinta si putinac disciplina.

Este, de asemenea, foarte important sa stii ca te bazezi pe o persoana care stie ce spune, careia ii poti pune toate intrebarile care-ti vin in cap si vei gasi raspunsul potrivit la ele, coerent cu restul informatiilor primite inainte.

Mergand la un specialist am castigat si sprijinul sotiei mele care m-a sustinut si, mai mult, a inteles principiul si s-a antrenat si ea in programul meu de viata sanatoasa. Pentru ca eu asa l-am numit: program de revenire la o viata sanatoasa! Combinatia de alimente cu programul de exercitii fizice iti aduc un tonus excelent!

Programul de exercitii mi-a fost adaptat de dl. doctor astfel incat sa-l pot realiza acasa, neavand o sala de sport suficient de aproape. Si l-am respectat, am incercat sa inteleg ce trebuie facut si de ce si am ajuns sa pot sustine in cca. 3 luni programe de avansati.

Astazi ma plimb cu pustii mei cot la cot in parc pe surfboard sau pe bicicleta, urc scari fara nicio problema, in vacanta l-am carat in spate pe cel mic (23 kg) kilometri intregi de pante si scari.

Sigur, nu trebuie sa uitati ca cei mai importanti factori sunt dorinta si vointa.

Insa, credeti-ma pe cuvant, merita sa observi expresia cunoscutilor cand te vad in nou ta infatisare!

Ca si cifre seci, lucrurile stau asa: am plecat de la 97,5 kg (pe cantarul dlui. doctor) si am ajuns la 76 astazi, fara pierderi majore de masa musculara si bucurandu-ma de un tonus excelent.

Va recomand cu caldura sa faceti macar o vizita pentru a lua contact cu dl. dr. Serban DAMIAN, mie mi-a schimbat modul de viata!

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.