Kinetoterapie si fitness medical Bucuresti (sector 3)

Scapă de dureri, recuperează-te după accidentări şi intervenţii chirurgicale

și redobândește-ți mobilitatea şi zâmbetul prin ședințe de kinetoterapie și fitness medical!

Centrul Medical Superfit se află pe Str. Moise Nicoară 20, sector 3, București (zona Piaţa Alba Iulia)

NU LUCRAM CU CASA DE ASIGURARI DE SANATATE! (bilet de trimitere)

Google Reviews 4.8

pe baza a 127 de review-uri

Aveti dureri de spate?

Aveti dureri lombare?

Aveti dureri cervicale?

Stati toata ziua pe scaun?

Doriti tonus muscular?

Kinetoterapia (Terapia Miscarii) poate fi solutia potrivita care sa te ajute pe termen lung! Gimnastica medicala supervizata de kinetoterapeuti dedicati, programe adaptate pentru fiecare persoana in parte si pentru fiecare patologie.

Andrei este sportiv şi s-a accidentat la antrenament. Maria stă toată ziua la birou şi are permanent dureri de spate, de umeri şi gât. Petru a suferit o ruptură de menisc şi ligamente încrucişate şi a fost operat. Alice are o afecţiune reumatismală şi trebuie să îşi îmbunătăţească flexibilitatea articulară.

Toţi aceşti oameni au primit recomandarea să facă kinetoterapie. Ei au înţeles că fără această importantă componentă de recuperare medicală, starea lor de sănătate nu se va îmbunătăţi.

Din fericire, cu răbdare şi sub îndrumarea specialiştilor Centrului Superfit, astăzi pot duce o viaţă normală şi desfăşoară activităţile care le fac plăcere.

Te aşteptăm şi pe tine la clinica noastră! Nu vei mai avea nevoie de medicamente si leacuri pentru durerile de spate sau alte probleme asemanatoare.

Cum te ajută kinetoterapia si fitness-ul medical in Centrul Superfit?

✅ Ameliorează durerea;
✅ Îmbunătățesc mobilitatea;
✅ Contribuie la recuperarea mai rapidă a leziunilor sportive;
✅ Scad riscul de accidentare;
✅ Corectează tulburările de statică ale aparatului locomotor;
✅ Cresc forța, flexibilitatea și randamentul la efort fizic;
✅ Ameliorează tulburările de echilibru și coordonare;
✅ Tonifiază musculatura;
✅ Permit redobândirea independenței și a funcționalității;
✅ Ajută la menținerea stării de sănătate;
✅ Combat efectele îmbătrânirii și ale unui stil de viață nesănătos.

La Superfit vei avea parte de o evaluare funcțională inițială, un program personalizat de kinetoterapie sau fitness medical și o evaluare funcțională finală, pentru a vedea rezultatele și progresul tău.

Programele de kinetoterapie sau fitness medical sunt special create în funcție de caracteristicile fiecărui pacient, de vârstă, constituție și tipul de activitate și vor fi atent supravegheate în permanență de către un kinetoterapeut.

Ce este kinetoterapia?

Cunoscută și ca gimnastică de recuperare sau gimnastică medicală, kinetoterapia sau terapia prin mișcare reprezintă un pas important în recuperarea și menținerea stării de sănătate, precum și în prevenirea deficiențelor fizice.

Kinetoterapia stimulează resursele de adaptare ale organismului prin exerciţiul fizic controlat şi corect dozat. Aceasta se concentrează pe efectuarea corectă a mișcărilor, îmbunătățirea performanţelor fizice, creșterea rezistenței la efort, corectarea posturilor vicioase, creșterea amplitudinii articulare și corectarea deficitelor fizice.

Ce este fitness-ul medical?

Fitness-ul medical se referă la îmbunătățirea condiției fizice și a sănătății persoanelor cu diverse afecţiuni sau accidentări, prin intermediul exercițiului fizic. Este înrudit cu recuperarea medicală, care este prima linie după o intervenţie medicală, traumatism fizic/sportiv sau în afecţiuni acute.

În esență, fitness-ul medical este următoarea fază a „tratamentului”, după ce se termină etapa de reabilitare sau dacă ai fost diagnosticat cu o boală cronică, cum ar fi diabet, boli cardiovasculare, cancere, boala artrozică.

Programele de fitness medical încorporează antrenamente și educație fizică, adaptate specific stării de sănătate a pacienţilor. Nu trebuie confundat cu fitnessul din sălile obişnuite, care se adresează oamenilor sănătoşi.

Cu ce se diferențiază programele noastre de kinetoterapie si fitness medical:

✅ Sunt adaptate obiectivelor tale. Primești exerciții create special pentru tine.

✅ Se lucreaza 1 la 1. La noi in clinica, fiecare pacient este ingrijit de catre un terapeut cu studii superioare.

✅ Programul este ajustat permanent de kinetoterapeut, ținând cont de feedback-ul tău.

✅ La inceputul si sfarsitul fiecarui program poti face gratuit o scanare 3D.

(4.8/5) ⭐⭐⭐⭐⭐ pe baza a 125 de review-uri

Citeste impresiile pacientilor pe care i-am ajutat la Centrul Superfit:

kinetoterapie online superfit 1

„Problemele cu coloana le-am avut din copilărie, dar le-am neglijat până în punctul în care am început să am dureri. La indicaţia medicului, am urmat un program de kinetoterapie la Centrul Superfit, care m-a ajutat să depăşeşc acele probleme. Am fost foarte încântată de profesionalismul, atmosfera plăcută şi echipamentele clinicii, aşa că am continuat să vin la Superfit pentru a mă antrena sub supravegherea terapeuţilor”

Lavinia, 30 ani

kinetoterapie-centrul-superfit-recuperare-medicala

„Sunt sportiv de performanţă şi am avut ghinionul să mă accidentez la un picior, suficient de rău încât să ajung la operaţie. Am ales să fac recuperarea la Centrul Superfit pentru că aflasem despre programele lor foarte eficiente. Am avut parte nu doar de îngrijire de foarte bună calitate, ci şi de multă înţelegere şi empatie. După lunile de kinetoterapie petrecute la Superfit am putut relua antrenamentele de atletism şi competiţiile!”

Cristian, 26 ani

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile pacientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Recenzii Google:

Acest serviciu este pentru tine dacă:

✅ Ai nevoie de un program de recuperare medicală, în urma unei accidentări sau ca urmare a unor afecțiuni;

✅ Ți-ai propus să faci mișcare în mod organizat pentru a atinge un obiectiv: să slăbești, să-ți tonifici musculatura, să-ți îmbunătățești mobilitatea;

✅ Ești sportiv și vrei să îți imbunătățești performanțele sportive;

✅ Vrei să economisești timp și bani, dar și să te bucuri de rezultate eficiente.

Pentru a te programa la kinetoterapie sau antrenament, completează formularul de mai jos:

Centrul Superfit se află pe Str. Moise Nicoară 20, sector 3, București (zona Piaţa Alba Iulia).

Programele de kinetoterapie desfasurate in Centrul Superfit NU sunt decontate de CAS. Vezi preturile aici.

  De unde ai aflat despre noi? *

  Îmi exprim în mod expres consimţământul cu privire la colectarea, stocarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal, conform Politicii de Confidenţialitate Superfit, în acord cu Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil de la 25.05.2018.

  Ai nevoie de informații la telefon?

  Apeleaza cu încredere numărul 📞 0722 61 67 85

  Sunt dr. Şerban Damian, fondatorul Centrului Superfit şi îţi recomand cu încredere să intri într-un program de kinetoterapie sau fitness medical, pentru a lucra cu colegii mei, care sunt profesionişti bine pregătiţi şi cu experienţă.

  Clinica noastră este axată pe programe care îi ajută pe pacienţi să devină mai performanţi, indiferent de punctul din care pleacă. Astfel oferim servicii de recuperare medicală, fiziokinetoterapie, medicină sportivă, nutriţie, antrenament şi psihologie.

  Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, ţi-l vom acorda cu mare plăcere!

  Loading