Refacere postefort

Refacerea după efort este o componentă foarte importantă a pregătirii sportive, însă adeseori este complet neglijată de către sportivii amatori, şi chiar şi de către sportivii de performanţă. Pe lângă clasicul masaj, noi venim cu aportul tehnologiei, care ajută la refacerea rapidă şi eficientă, indiferent de tipul de sport practicat.

Te aşteptăm la Superfit pentru a beneficia de programele noastre speciale de refacere!

Cold compression

Crioterapia combinată cu compresia activă este o metodă de refacere foarte eficientă şi rapidă, folosită pe scară largă în sportul de performanţă, în special după competiţii şi antrenamente solicitante.

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic asigură un masaj blând care stimulează circulaţia naturală a limfei în corp, relaxând muşchii şi calmând durerile musculare. Este o metodă care limitează febra musculară după efort.

Deep Oscillation

Masajul oscilatoriu profund este extrem de util în cazul durerilor musculare, întinderilor, leziunilor traumatice, edemelor sau în cazul suprasolicitărilor, fiind recomandat pentru refacere în sport.

Electrostimulare

Electrostimularea cu Compex este atât o formă de electroterapie, cât şi de antrenament muscular eficient. Efectul este de îmbunătăţire a rezistenţei la efort, dar şi de creştere a tonusului muscular.