Alexandru A.

Ma numesc Alexandru A, am 28 de ani si 1.78 m inaltime.

De aproximativ 10 ani greutatea mea a crescut treptat, ajungand in 2012 la 90 kg. In ceea ce priveste alimentatia, aveam un stil dezorganizat, masa principala fiind cina. De asemenea, activitatile fizice lipseau cu desavarsire.

De fiecare data analizele medicale aratau valori ridicate ale colesterolului si trigliceridelor. Rezultatele analizelor si greutatea mare m-au determinat sa iau masuri. Inainte de a apela la ajutor specializat, am incercat diferite diete gasite pe internet sau recomandate de prieteni. Bineinteles, acestea nu au avut niciun rezultat.

Cu ajutorul informatiilor de pe internet, am hotarat sa-l intalnesc pe domnul doctor Serban Damian. Dupa consultatie am primit un regim alimentar si un program de activitati fizice, dar si alte informatii si sfaturi de real ajutor. Periaoda cea mai grea a acestui regim a fost in primele doua saptamani, deoarece organismul nu era obisnuit cu acest tip de alimentatie si pofta pentru mancare nesanatoasa imi genera stari de nervozitate.

Nu am cedat acestor tentatii si am respectat cu strictete indicatiile domnului doctor. Pe langa determinarea mea de a slabi, am primit mult ajutor si din partea sotiei. Dieta recomandata impreuna cu activitatile fizice zilnice m-au ajutat sa slabesc 15 kg in aproximativ trei luni, sa am valori ale colesterolului si a trigliceridelor in limite normale si sa ma simt bine si plin de viata.

Un aspect pe care l-am observat este ca scaderea in greutate mi-a crescut increderea si respectul de sine. De asemenea, si conditia fizica s-a imbunatatit. De exemplu, am reusit de la 5 flotari sa fac peste 20. In momentul de fata am aproximativ 75 kg. Am adoptat stilul de alimentatie recomandat de domnul doctor si fac zilnic sport acasa.

Cu domnul doctor Serban Damian am avut o colaborare foarte buna, m-a ajutat de fiecare data cu recomandari si informatii necesare si in continuare ne intalnim la consultatii periodice. Pe langa determinarea voastra este important sa fiti sinceri si sa aveti incredere in medicul nutritionist.

Succes.

 

Alexandru_A_14703Alexandru_A_21957Alexandru_A_71973

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.