Claudia I.

Macinata de gandul ca voi suferi de boli precum diabet zaharat, boli ale inimii (hipertensiune), boli de care a suferit si tatal meu si care i-au fost fatale la o varsta nu tocmai inaintata, in primavara anului 2012 am venit la Centru de Nutritie Superfit.

Pe langa toate aceste ganduri, surplusul de greutate (11 – 12 Kg) imi cauza dureri ale spatelui si o mobilitate deficienta. Nu mai vorbim despre aspectul fizic nu tocmai placut.

Pe parcursul anilor am mai urmat diverse diete dar rezultatele scontate au fost pentru perioade scurte de timp (2-3 luni), dupa care incepeam iar sa iau in greutate.

La Centru de Nutritie Superfit am invatat doua lucruri esentiale si anume:

  1. Cum sa iti alegi alimentele pentru a avea o dieta corecta pe tot parcursul unei zile
  2. Cum sa iti modelezi corpul cu ajutorul programului de exercitii fizice

Din partea Domnului Doctor Serban Damian am beneficiat de un program personalizat, program care este combinatia uimitoare dar simpla a celor doua elemente enumerate mai sus.

Claudia_I_52862Claudia_I_40506

La inceput se poate intampla ca totul sa iti para greu (consumul anumitor alimente, interzicerea altora, calculul caloriilor, orele la care iei mesele, etc.), dar maniera prietenoasa, calda si tot odata hotaratoare in care trebuie sa urmezi programul face totul mult mai usor si mai placut. Practic te simti ca un elev din clasa intai, trebuie sa inveti abecedarul alimentatiei corecte. Pe parcursul programului, Domnul Doctor Serban Damian- “Domnul profesor”  te monitorizeaza. Asta inseamna ca atunci cand te prezinti la dansul este obligatoriu sa ai si “temele facute” – lista alimentelor consumate, cantitatile consumate pe parcurs, orele la care au fost consumate, etc. Nu trebuie sa uitam si de programul de exercitii fizice care il faci. Deci esti ca la scoala, asta nu inseamna ca iti poti lua o pauza de la respectarea programului de nutritie. Dar in schimb, daca esti constincios si respecti indicatiile  Domnului Doctor – “Profesor” Serban Damian, ai satisfactia de a lua o nota buna. Eu cred ca pe langa felicitarile Domnului Doctor Serban Damian am luat nota 10. Aceasta este pentru mine o mare satisfactie.

Nu trebuie sa lipseasca nici determinarea personala. Daca aceasta nu exista, Domnul Doctor nu poate face minuni. Degeaba beneficiezi de un program excelent de nutritie, creeat  de un specialist, daca Dvs. nu aveti capacitatea sa il il intelegeti si sa il respectati.

Pe scurt. In luna aprilie 2012 am venit la Centru de Nutritie Superfit cu o greutate de 76,8 Kg, iar azi la data la care va scriu (19.10.2012) sunt o persoana care detin 66 Kg si o conditie fizica excelenta.

In continuare ma respect pe mine, respect munca si sfaturile Domnului Doctor Serban Damian urmand programul de nutritie si programul de exercitii fizice create pentru mine.

Va multumesc Domnule Doctor.

Claudia I.

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.