Programe speciale Superfit

Nutriţie sportivă

În lumea întreagă, sportivii şi antrenorii sunt de acord că nutriţia joacă un rol deosebit de important în sport, pentru obţinerea performanţelor maxime, pentru refacere rapida si pentru mentinerea sanatatii.

Scădere în greutate

Programele Superfit destinate scaderii in greutate au o rata foarte mare de succes. Ne mandrim cu pacienti care au trecut de la obezitate morbida la o greutate normala. Secretul: au urmat cu perseverenta indicatiile!

Crestere in greutate

Persoanele slabe au o sansa reala sa creasca in greutate, daca au o abordare corecta, ce presupune antrenamement, alimentatie bine gandita si sustinuta cu suplimente nutritive, precum si odihna.

Consiliere psihologica

Psihologul te ajuta sa identifici si sa depasesti blocajele cognitive ce pot sa apara in viata ta, din diverse motive, fie ca au legatura cu alimentatia si greutatea, fie ca sunt provocate de alti factori perturbatori.

Pregatire de concurs

Echipa Superfit este partenerul tau pentru performanta. Suntem alaturi de tine cu programele noastre complexe de nutritie, pregatire fizica specifica, teste si investigatii, consiliere psihologica, refacere si recuperare.

Refacere rapida

Dupa un concurs sau un meci ai nevoie de un program eficient de refacere, care sa te puna repede pe picioare. Masajul si gheaţa sunt bune, insa metodele au evoluat, iar noi avem echipamentele adecvate.