Cuvinte de la prietenii Superfit

Andrei Gligorultramaratonist
Cunostiintele in materie de nutritie sportiva, implicarea si profesionalismul cu care te intampina atunci cand ii treci pragul centrului m-au facut sa am incredere deplina atunci cand a venit vorba de testarea absolut necesara a unor parametrii metabolici inainte de abordarea curselor de alergare pe distanta lunga la care am participat in ultimii ani. Datele obtinute in urma testarilor ofera informatii valoroase atat atletilor profesionisti, cat si a celor amatori legat de nivelul la care se afla la un moment dat din punct de vedere sportiv dar si a zonelor unde se poate lucra pentru ca fiecare sa isi atinga obiectivele.
Silviu Balanalergator montan
Sunt Silviu Bălan și fac sport de performanță, vara alergare montană și iarna schi alpinism. Este foarte important să ști în ce parametrii lucreaza corpul tău. După testarea cardiometabolica făcută în mod profesionist de domnul Șerban Damian la Centrul Superfit, mi-am regândit modul de antrenament și rezultatele nu au încetat să apară.
Miruna Zorzoliuinotatoare de performanta
Il cunosc pe domnul dr. Serban Damian de acum 7 ani. In tot acest timp mi-a monitorizat evolutia si m-a ajutat sa depasesc momentele mai delicate, dupa o pauza de cateva luni de la antrenamente. Impreuna cu antrenoarea mea, alaturi de care ma pregatesc zilnic si cu ajutorul, ca medic nutritionist, a d-lui dr. Serban Damian, imi doresc sa particip la Jocurile Olimpice. Multumesc Superfit pentru sustinere!
Razvan Enetriatlonist, clubul Steaua
Practic triatlonul și ca in orice sport de anduranta este foarte important sa te cunosti cât mai bine pe tine însuți, să-ți testezi performanțele sportive, sa ai o nutriție sportiva adecvată, iar pentru a realiza aceste obiective Centrul Superfit, impreuna cu doctorul Serban Damian te pot ajuta cel mai bine. Sunt bucuros ca am ajuns la Superfit și va pot spune ca după aceasta vizita performantele mele sportive sau îmbunătățit. Recomand cu încredere Centrul Superfit, pentru ca acolo veți întâlnii profesioniști.
Andreea Piscuatleta de performanta
Am avut ocazia și plăcerea de a fi una dintre sutele de sportivi care au primit sfaturi de la domnul doctor Șerban Damian. Am fost supusă unor teste care au arătat încă odată munca și devotamentul pe care îl oferă domnul doctor Șerban. Am avut multe de învățat din sfaturi oferite de dumnealui. Am primit un regim alimentar care a facut diferenta și am observat rezultatele în sportul pe care îl practic. Recomand cu încredere Centrul Superfit, deoarece aici am avut ocazia să întâlnesc oameni dedicați și profesioniști care sunt mereu bucuroși să te ajute.
Ilona Ghioroaiejucatoare de tenis (locul 386 WTA)
În pregătirea unui sportiv de performanță nutriția este de multe ori determinantă. De aceea, m-am bucurat în momentul în care am obținut sprijinul domnului Șerban Damian, completând astfel echipa care se ocupă de pregătirea mea. Chiar dacă suntem la începutul colaborării, suntem convinși, atât eu cât și sportiva că vom avea de câștigat din sfaturile și programele personalizate propuse de domnul Șerban Damian, in cadrul Centrului Superfit.
Cristian Luticatlet de performanta
Am inceput colaborarea cu Superfit in anul 2016, domnul dr. Serban Damian fiind alaturi de mine cu planuri de nutritie personalizate si adaptate perioadei de pregatire, si cu o serie de teste de efort care m-au ajutat la imbunatatirea planificarii antrenamentelor. Odata cu extinderea centrului si pe partea de recuperare, am inceput sa beneficiez de noile servicii de refacere postefort si recuperare. Colaborarea cu echipa Superfit se simte in progresul meu si sunt norocos sa lucrez alaturi de ei!
Marius Ionescumaratonist, lotul national de atletism
Concurez la nivel internațional de peste 15 ani și pot spune că alimentația este unul din "secretele" succesului. Indiferent ca faci sport sau nu, o alimentație sănătoasă te ajută să îți menții greutatea corporală acolo unde iti doresti iar în același timp sa nu rămâi fără energie. Recomand pentru profesionalism si dotări Centru Superfit!
Dorin Rotariufotbalist, echipa nationala
Un plan nutritional bine stabilit este de mare folos atat pentru sustinerea antrenamentelor, cat si pentru imbunatatirea performantei sportive si capacitatea de refacere in urma antrenamentelor si meciurilor.
Florin Ionitaalergator ultramaraton, lotul national
Corpul unui ultraalergător este mereu "obosit", mai ales în apropierea unui concurs important. Ei bine, cam asa eram eu înainte de CE de 24 de ore de alergare. Ce credeţi că am făcut? Am ajuns la Centrul Superfit, am intrat pe mâna terapeutilor, care, cu aparate de foarte bună calitate, mi-a pregătit corpul pentru o astfel de competiţie. Rezultatul? Aproape 226 de km alergaţi şi nou record naţional. Mulţumesc minunatei echipe Superfit pentru tot ce au făcut pentru mine!
Catalin Eladio Romastriatlonist
Multumita Clinicii Superfit si dr. Serban Damian, nutritionist sportiv pun caramida peste caramida la temelia carierei mele sportive de triatlonist. Sunt component al lotului national de juniori si recomand cu caldura Clinica Superfit!
Andrei Mircea Anghelinotator, lotul national de natatie
Colaborez cu domnul doctor Serban Damian si Centrul  Superfit din 2016 pe partea de nutritie. Concret am beneficiat de o dieta personalizata, adaptata special si in conformitate cu nevoile unui program intens de antrenament, evaluari periodice si rapoarte ale evolutiei mele. Sunt incantat ca am testat si noi tehnici de recuperare dupa efort in cadrul Centrului Superfit cu aparatura moderna sub supravegherea specialistilor. Recomand cu caldura sportivilor sa apeleze la Centrul Superfit!

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU O PARTE DINTRE PACIENŢII SUPERFIT CARE AU REUŞIT TRANSFORMĂRI CORPORALE REMARCABILE!

*Disclaimer: rezultatele obţinute de către clienţii Superfit variază de la persoană la persoană, în funcţie de particularităţile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Mărturiile clienţilor prezentate pe acest site reprezintă opinii personale.