Slăbire cu nutriționist

Te-ai săturat să tot încerci să slăbești, dar fără niciun rezultat?
Îți dorești să fii în formă, să te simți bine în pielea ta?

Te așteptăm la Superfit să slăbești sănătos și să te menţii pe termen lung!

Nutritionist Dr Serban Damian - Centrul Superfit Bucuresti

Sunt doctorul Șerban Damian, nutriționistul Centrului Superfit din București și îți voi fi alături personal pe durata programului tău de slăbire. Împreună cu echipa mea, te vom susține cu profesionalism, dar și cu prietenie, pe drumul către corpul visat și starea de bine dorită.

De ce să alegi Centrul Superfit ca să slăbești?

 • Programe personalizate de slăbit – Fiecare organism este unic și de aceea concepem pentru fiecare client în parte un program personalizat de nutriție, antrenament și îngrijire corporală sau un regim de slăbit, în funcție de obiectivele sale.
 • Mii de pacienți cu rezultate bune – Toți cei care au urmat recomandările noastre și-au atins obiectivele propuse în materie de greutate și sănătate.
 • Sănătatea, înainte de toate – Vei mânca alimente adevărate și vei învăța cum să-ți alcătuiești mesele astfel încât să-ți menții o greutate potrivită pe termen lung.
 • Specialiști bine pregătiți și cu experiență – Toți specialiștii noștri au studii superioare – medic, nutriționist, antrenor, terapeut, iar experiența lor profesională se întinde pe ani de zile.
 • Fără înfometare, pastile, ceaiuri sau diete absurde – Suntem adepții echilibrului, nu ne plac extremele și exagerările in regimurile de slăbit. Mergem pe metode cu eficiență dovedită științific, care nu îți pun în pericol sănătatea.
 • Poţi să te antrenezi chiar la centrul nostru – Avem un studio de fitness dotat cu tot ce e nevoie, iar antrenamentele se desfăşoară sub supravegherea antrenorului personal.

INVESTIGAŢII INCLUSE ÎN PRIMA CONSULTAŢIE: (dar şi la următoarele)

 • Analiza compoziţiei corporale – vei afla cât ţesut gras ai, câtă masă musculară şi câtă apă, dar şi câte kilograme trebuie să slăbeşti
 • Analiza corporală 3D – o investigaţie ultramodernă, unică în România, care îţi face o imagine 3D a corpului, măsoară foarte precis circumferinţele, face analiza posturii şi a distribuţiei greutăţii pe tălpi

În plus, poţi solicita măsurarea metabolismului bazal, dar şi analiza consumului energetic şi a zonelor de efort, cu ajutorul testării cardiometabolice.

CA SĂ AFLI DACĂ TREBUIE SĂ SLĂBEŞTI,
CALCULEAZĂ-ŢI INDICELE DE MASĂ CORPORALĂ!INTRODU AICI GREUTATEA (kilograme)

INTRODU AICI ÎNĂLŢIMEA (centimetri)
VALORI IMC
 • 18,49 sau mai putin - Subponderal
 • intre 18,50 si 24,99 - Greutate normală
 • intre 25,00 si 29,99 - Supraponderal
 • intre 30,00 si 34,99 - Obezitate (gradul I)
 • intre 35,00 si 39,99 - Obezitate (gradul II)
 • 40,00 sau mai mult - Obezitate morbidă


 • Iată ce spun pacienţii noştri despre serviciile de scădere în greutate prin nutriție și antrenament:

  „Am fost obez de când mă ştiu. Am încercat toate dietele posibile şi imposibile, dar cu rezultate doar pe termen scurt. Slăbeam o perioadă, apoi puneam totul la loc, plus ceva mai mult. M-am hotarât să apelez la un medic şi am venit la Superfit pentru un regim de slăbit. La început am fost puţin neîncrezător, pentru că mi se părea totul prea simplu. Regimurile făcute de nutriţionist au fost uşor de urmat şi nu îmi era niciodată foame. Am început să slăbesc şi până la urmă am scăzut 60 de kilograme. Nici mie nu mi-a venit să cred. Mă simt mult mai bine, am analizele perfecte si am învăţat să mănânc sănătos. Mulţumesc Superfit!”

  Ilie, 32 ani, Bucureşti

  pacient-superfit-slabire-1

  „După 6 ani de regimuri de slăbit ţinute după ureche, interminabile variaţii de greutate şi o depresie sub tratament mi-am dat seama că am nevoie de ajutor de specialitate de la un doctor nutriţionist bun, pentru a-mi recăpăta silueta şi încrederea în mine. Aşa am ajuns la clinica de nutriţie Superfit din Bucureşti, pe care o recomand cu toată încrederea tuturor celor care au probleme cu greutatea şi vor un regim de slăbit sau pur şi simplu vor să înveţe ce înseamnă un stil de viaţă sanătos. Aici am avut parte de înţelegere, respect şi profesionalism aşa cum îşi doreşte orice pacient să fie tratat.”

  Andra, 25 ani, Ploieşti

  *Disclaimer: rezultatele obţinute de către clienţii Superfit variază de la persoană la persoană, în funcţie de particularităţile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Mărturiile pacienţilor prezentate pe acest site reprezintă opinii personale.

  Află povestea de succes a Cameliei, care a dat jos 22 de kilograme cu regimul de slăbit primit la Centrul Superfit!

  Suntem alături de tine cu cele mai bune recomandări!

  Fă-ţi o programare acum, completând formularul de mai jos.
  Te vom contacta telefonic pentru a stabili prima consultaţie la medicul nutriționist!

  Formular programări la Nutriționist Dr. Șerban Damian


   De unde ai aflat despre noi? *

   Îmi exprim în mod expres consimţământul cu privire la colectarea, stocarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal, conform Politicii de Confidenţialitate Superfit, în acord cu Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil de la 25.05.2018.

   Urmareste aceste doua clipuri!

   In primul vei vedea un amplu reportaj la ProTV, emisiunea “Romania, te iubesc!” in care dr. Serban Damian demonstreaza cum foloseste echipamentele Centrului Superfit, pentru a ajuta pacientii sa slabeasca eficient.

   In al doilea clip, iti dam 10 argumente pentru a colabora cu nutritionistul 🙂

   Vreau să slăbesc! Trebuie să slăbesc!

   Mulţi dintre voi se trezesc în fiecare dimineaţă cu acest gând, dar nu ştiu cum să procedeze. Internetul este plin de promisiuni de slăbire rapidă: dieta Cambridge, dieta keto, dieta Dukan, dieta disociată, dieta Rina etc. şi de cele mai multe ori ajungi să te întrebi dacă un astfel regim de slăbit reprezintă o soluţie eficientă şi sănătoasă, sau îţi pierzi timpul.

   După câteva încercări nereuşite îţi dai seama că ai nevoie de un program de slăbit şi atunci îţi încolţeşte în minte ideea de a apela la un nutriţionist.

   Dar unde găseşti un nutriţionist bun în Bucureşti şi oriunde în ţară? În mod categoric într-un cabinet de nutriţie sau o clinică de nutriţie. Specialistul cu această pregătire poate fi medic nutriţionist sau nutriţionist dietetician, în ambele cazuri absolvent de studii superioare. Este bine să te informezi în legătură cu pregătirea şi experienţa doctorului sau nutriţionistului la care vei apela. Preţul consultaţiei la nutriţionist este important pentru buzunarul tău, dar trebuie să te gândeşti că vei face o investiţie pentru sănătatea ta, pe termen lung. Nu ai nevoie de slăbire rapidă, ci de slăbire sănătoasă şi durabilă.

   Doctorul Şerban Damian, nutriţionistul Centrului medical Superfit te aşteaptă cu soluţiile potrivite, indiferent dacă este vorba de slăbire, creştere în greutate, nutriţie sportivă sau nutriţie pediatrică.