Partenerii noştri

aqua-sport-logo-400x400

Aqua Sport este cel mai mare club de inot din Bucuresti, cu 4 locatii, unde se antreneaza sportivi de la cele mai mici varste, atat la nivel de amator, cat si pentru performanta.

logo bear

The Bucharest Honey Bears este un club sportiv din Bucuresti care ofera cursuri de gimnastica aerobica sportiva.

Dinamo Știința București este un club de baschet din București care evoluează în prima ligă din România. Clubul este succesorul echipei de baschet a Clubului Sportiv Dinamo și are în palmares 22 de titluri și 4 Cupe ale României

Bucharest Sport Club este un club bucurestean care ofera cursuri initiere inot pentru copii si adulti, pregatind si sportivi de performanta pentru inot

Club sportiv afiliat la Federația Română de Triatlon, care are ca obiectiv creșterea numărului participanților și a calității pregătirii atleților profesioniști sau amatori, la competițiile sportive locale și internaționale de aquatlon, duatlon și triatlon

Federaţia Română de Atletism se ocupă de organizarea activităţii atleţilor de performanţă din întreaga ţară.

Synlab oferă un spectru complet de servicii medicale de laborator pentru medici, pentru clinici, pentru industria farmaceutică, având laboratoare locale în peste 40 de ţări.

Gold Nutrition este liderul naţional în Portugalia pentru suplimente destinate sportivilor, dar şi pentru publicul larg, având o gamă variată de produse, de cea mai bună calitate.

Aplicația de nutriție DAHNA este ușor de utilizat, având la bază profilul metabolic al utilizatorului. Ea oferă meniuri concepute din 200 de rețete mediteraneene incluse în aplicație.

Isostar este aproape de sportivi, indiferent de sportul practicat sau nivelul lor de performanţă, pentru a le oferi cele mai bune soluţii nutriţionale şi a-i ajuta să exceleze în sportul lor.

Vrei să fii partenerul nostru?

Dacă reprezinţi un club, o echipă, o federaţie sau o companie a cărei activitate are legătură cu sportul şi sănătatea, poţi să devii partener oficial al Centrului Superfit.

Pentru sportivi putem oferi preţuri speciale şi diverse beneficii. Nu ezita să ne contactezi!