Analiza agilității și vitezei

Testează-ți viteza de reacție, agilitatea și coordonarea mișcărilor!

Ce presupune analiza agilității și vitezei

Dacă practici un sport sau ești pasionat de mișcare, atunci știi cât de importante sunt agilitatea fizică, viteza de reacție și coordonarea motrică. Pentru a vedea unde mai ai de lucrat și a primi un program de antrenament corespunzător, la Superfit îți poți evalua agilitatea cu ajutorul echipamentului Fitlight Trainer.

Fitlight Trainer este cel mai revoluționar sistem de training wireless din lume, bazat pe principiul de antrenament HIIT (High Intensity Interval Training Systems). Pe lângă antrenamente, acesta permite evaluarea capacității atletice și a fluidității mișcării, oferind date precise, ce pot fi analizate ulterior pentru a îmbunătăți performanțele sportivilor.

Sistemul este format din 8 dispozitive LED dotate cu senzori și controlate prin tabletă. Semnalele luminoase se vor aprinde pe rând, într-o anumită succesiune, iar utilizatorul va trebui să le dezactiveze fie prin contact complet, fie prin contact de proximitate.

Iată cum funcționează sistemul Fitlight Trainer:

Care sunt avantajele analizei agilității și vitezei cu sistemul Fitlight Trainer?

  • Prin măsurători precise, oferă în timp real date care permit evaluarea abilităților fizice ale sportivilor;
  • Reprezintă un bun punct de plecare pentru crearea unui program de antrenament personalizat care să permită îmbunătățirea performanțelor;
  • Ajută sportivii să-și îmbunătățească tehnicile și capacitatea de reacție;
  • Este motivantă și distractivă.
Antrenamentul agilitatii si vitezei de reactie este necesar multor sportivi. In clinica Superfit se face cu ajutorul sistemului FitLight, care nu doar ca este eficient, dar este si foarte distractiv.

Analiza agilității și vitezei este pentru tine dacă...

  • Faci sport de performanță și ai nevoie de o bază realistă de pornire pentru un program de antrenament adecvat, prin care să-ți dezvolți coordonarea și viteza;
  • Ești pasionat de mișcare și vrei să știi cum stai cu rezistența, timpul de reacție și agilitatea fizică.

Motivează-te să-ți antrenezi coordonarea fizică și viteza de reacție cu Fitlight Trainer!