Programe online de nutritie sportiva

Fiecare sportiv de performanţă sau amator îşi doreşte să obţină cele mai bune performanţe, să fie în formă maximă, să aibă o compoziţie corporală optimă, să se refacă rapid după efort şi să fie permanent sănătos şi optimist!

O componentă importantă care te ajută să realizezi toate aceste lucruri este alimentaţia adecvată. Îţi pun la dispoziţie programe profesioniste de nutriţie sportivă (planuri şi strategii de alimentaţie, regimuri calculate, recomandări de suplimente nutritive).

Hai să lucrăm împreună!

7 motive pentru care ar trebui sa alegi consultanta online in nutritie sportiva

 • Primesti rapid un program personalizat de nutritie pentru sportivi
 • Nu e nevoie sa te deplasezi, totul se face in fata calculatorului sau telefonului, deci nu vei mai pierde timp pe drumuri sau bani pe combustibil 
 • Preturi mai mici decat la clinica cu pana la 40%, fiindca totul se va intampla ONLINE
 • Sanatatea, inainte de toate – Vei mânca alimente sanatoase si vei invata cum sa-ti alcatuiesti mesele astfel incât sa-ti formezi obiceiuri de viata, pentru totdeauna
 • Vei primi recomandari concrete de suplimente nutritive – Doar produse de incredere, fara risc doping, de cea mai buna calitate (le vei cumpara direct de la importatori)
 • Programul complet de alimentatie si suplimente nutritive il poti aplica la tine acasa, fara sa ai nevoie de dotari speciale.
 • Monitorizare periodica pe mail sau pe Skype / Zoom / Whatsapp – In niciun caz nu iti voi oferi planul si gata, nu ne vom mai auzi… Din contra, vom tine legatura pe durata programului pentru a ma asigura ca iti vei indeplini obiectivul propus.

Sunt doctorul Șerban Damian, nutritionistul sportiv al Centrului Superfit din Bucuresti si iti voi fi alaturi personal pe durata programului tau online de nutritie sportiva.

Ofer consultanta in nutritie de mai bine de 20 ani si am ajutat mii de sportivi, adulti si copii sa isi atinga obiectivele.

In paralel cu activitatea in clinica, am colaborat cu Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, cu Echipa Nationala de Baschet Feminin 3×3 care a participat la Olimpiada de la Tokyo si cu numeroase alte echipe sportive de juniori si seniori.

Te voi sustine cu profesionalism si cu prietenie, pe drumul catre performantele sportive la care visezi!

Iata ce spun sportivii cu care am colaborat:

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile pacientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.

Si cateva recenzii din Google:

Cum decurg programele de nutritie ONLINE si care e diferenta intre programul defasurat pe EMAIL sau VIDEO?

CONSULTANTA PE EMAIL

 1. Iti alegi pachetul de consultanta pe care il doresti si faci plata in cont sau cu cardul.
 2. Completezi chestionarul online despre stilul tau de viata, alimentatie, program de antrenament, stare de sanatate, preferinte alimentare, dimensiuni corporale.
 3. Imi trimiti analize de sange (daca ai).
 4. Alcatuiesc dosarul cu recomandari si ti-l trimit pe email. Acest dosar contine regimurile alimentare personalizate (7 variante), recomandarile de suplimente nutritive, programul de efort fizic, ghiduri de nutritie si scadere in greutate.
 5. Incepi sa aplici recomandarile.
 6. La fiecare 2 saptamani imi trimiti pe email jurnalul alimentatiei, iar eu iti dau feedback rapid. Perioada de monitorizare se intinde pe 1, 2 sau 3 luni. Monitorizarea nu presupune schimbarea regimurilor.
 7. Te bucuri de rezultate 🙂

CONSULTANTA PE SKYPE/ZOOM/WHATSAPP

 1. Iti alegi pachetul de consultanta pe care il doresti si faci plata in cont sau cu cardul.
 2. Stabilim prima consultatie online, cu durata de 30 de minute, pe Skype, Zoom, Whatsapp sau telefon. La aceasta consultatie video sau audio voi aduna o serie de date despre tine: stil de viata, stare de sanatate, dimensiuni, alimentatie, program de antrenament, suplimente nutritive etc.
 3. Imi trimiti analize de sange (daca ai).
 4. Alcatuiesc dosarul cu recomandari si ti-l trimit pe email. Acest dosar contine regimurile alimentare personalizate (7 variante), recomandarile de suplimente nutritive, programul de efort fizic, ghiduri de nutritie si scadere in greutate.
 5. Incepi sa aplici recomandarile.
 6. La fiecare 2 saptamani imi trimiti pe email jurnalul alimentatiei, iar eu iti dau feedback rapid. Tot la fiecare 2 saptamani stabilim o intalnire online, cu durata de 20 minute, pe Skype, Zoom, Whatsapp sau telefon. Perioada de monitorizare se intinde pe 1, 2 sau 3 luni. Monitorizarea nu presupune schimbarea regimurilor.
 7. Te bucuri de rezultate!

Ai incercat pe cont propriu si nu te-ai descurcat? Iata aici 10 motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu un NUTRITIONIST!

(click pe Play)

Cumpara acum programul pe care il doresti
si hai sa trecem la treaba!

A. Pachetele de consultanta online in nutritie sportiva, prin intermediul emailului

Pachetele de consultanta online in nutritie sportiva, prin intermediul emailului, cuprind analiza chestionarului de evaluare, conceperea si trimiterea dosarului cu recomandari si monitorizare la 2 saptamani pe email (1 luna 900 lei, 2 luni 1000 lei, 3 luni 1100 lei).

Da click pe pachetul ales pentru a completa formularul de comanda si pentru a plati in siguranta cu cardul!

B. Pachetele de consultanta online in nutritie sportiva, prin intermediul interactiunii video

Pachetele de consultanta online in nutritie sportiva, prin intermediul interactiunii video, cuprind o prima intalnire video de 30 de minute, conceperea si trimiterea dosarului cu recomandari, cate 2 intalniri video de monitorizare pe luna (1 luna 1100 lei, 2 luni 1500 lei, 3 luni 1900 lei).

Da click pe pachetul ales pentru a completa formularul de comanda si pentru a plati in siguranta cu cardul!

C. Consultatii online de nutritie sau Dosar de nutritie online

Daca doresti doar o consultatie de nutritie sportiva online video de 30 de minute sau doar dosarul cu recomandari, in urma analizei chestionarului de evaluare, alege unul din aceste servicii (consultatie 200 lei, dosar 700 lei).

Da click pe pachetul ales pentru a completa formularul de comanda si pentru a plati in siguranta cu cardul!

Timpul de procesare este de 1-3 zile. Perioada in care se poate solicita rambursarea sumelor platite este de 14 zile de la momentul platii. In acest interval se poate restitui doar contravaloarea serviciilor neefectuate si doar in conturi din banci romanesti.

Esti indecis? Ai nevoie de mai multe informatii?
Poti sa imi scrii la serban.damian@superfit.ro sau click pe butonul verde de mai jos pentru a discuta la telefon (numar cu tarif normal).

AFLA DIN ACEST VIDEO CUM FUNCTIONEAZA CONSULTANTA ONLINE

Daca vrei sa faci plata in contul bancar, trimite-mi un mail la serban.damian@superfit.ro pentru a-ti da toate datele necesare.

Pasionat de nutritie sportiva? Viziteaza siteul nutritiesportiva.ro!