Cristi R.

Ma numesc Cristi R si am intrat in biroul domnului doctor Serban Damian acum 4 luni avand 112 kg si 1.88m.
Veneam dupa o perioada lunga de 6 ani de sedentarism. Programul meu zilnic era sculat , masina, servici pe scaun, masina si acasa. Nu are rost sa zic de ce faceam asta. Oricand gasesti motive si scuze pentru a nu face putina miscare. In ultimul an ajunsesem sa am dureri groaznice de spate care se duceau si pe picior, iar dimineata nu ma puteam ridica din pat din cauza durerilor. Durerile erau cauzate de o “mica hernie” combinata cu kilogramele.
Am intrat in biroul domnului doctor plin de speranta si 4 luni mai tarziu am iesit cu 17 kg mai putin. 🙂 In acest moment am 95 de kg si in mod sigur voi mai slabi in perioada urmatoare inca vreo 3.
 
Cateva sfaturi pentru cei care isi doresc sa slabeasca intr-un mod corect si sanatos:
1. Nu trebuie sa iti fie foame ca sa slabesti. E adevarat ca in primele 3 zile socul pentru mine a fost mare. Eram lesinat de foame si de pofta. Am rezistat si dupa numai o saptamana mi se parea ca mananc mult. 🙂
2. Degeaba mananci mai putin, corect, sanatos,etc. daca nu faci si miscare. Vei slabi cateva kilograme si te vei opri. Daca ai de dat jos multe kg e musai sa faci miscare.
Eu am ales alergatul si mersul pe jos. De 2-3 ori pe saptamana ma scol dimineata si ma duc sa alerg in parc in drum spre servici iar in zilele in care nu alerg, merg pe jos(5km pana la servici si inca 5km inapoi spre casa). La inceput alergam foarte incet si oboseam foarte repede.  Incet incet am marit timpul si distanta de alergat si am ajuns de la 500m la 12km. E adevarat ca nu alerg cu viteza de maraton. Acum alerg cu un ritm de 7.50 min/km .
Muschii si articulatiile au nevoie de timp sa se adapteze la noul “stres”. Ai ales sa faci miscare si sa manaci sanatos pentru tot restul vietii. Nu forta.
 
Cum ma simt acum?
Nici nu stiu cum sa va trasmit ceea ce simt.
Inainte ajungeam de la servici, acasa, terminat si mergeam cu masina da ?! 🙂
Acum … dureri ZERO. Nivelul meu de energie…e “pana la luna”.
Unii dintre noi stiu ce inseamna sa iti misune prin casa un copil mic plin de energie.Eu am doi mici si acum le fac fata cu brio. 🙂

Cristi_R_49875

Cristi_R_16520

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.