Mobilitatea articulară și flexibilitatea musculară sunt foarte importante pentru orice persoană, dar mai ales pentru sportivi. Aceștia au nevoie de o mobilitate cât mai mare, care să le permită mișcări ample și rapide, precum și de o elasticitate musculară bună, pentru ca mușchiul să se poată contracta și reveni la normal fără a exista riscul întinderilor sau rupturilor musculare.

La Centrul Superfit îți poți evalua mobilitatea, astfel încât să știi exact unde ai de lucrat și să poți vedea progresul în timp. Folosim Mobee Med, un instrument medical care indică gradul de mobilitate al articulațiilor, măsurând unghiurile și amplitudinea mișcărilor pentru șolduri, umeri, genunchi, glezne, coate, încheieturi și coloană. Acest aparat îți oferă o imagine completă a mobilității corpului tău.

Antrenorii noștri te asistă cu exerciții personalizate pentru a-ți spori gradul de mobilitate și flexibilitatea mușchilor, ca să-ți îmbunătățești performanța sportivă sau pur și simplu calitatea vieții.

Mobee Med este un instrument revoluţionar de diagnostic pentru evaluarea rapidă şi exactă a mobilităţii articulare. Cu ajutorul acestui echipament se poate face o evaluare globală a articulaţiilor sau pe diverse segmente. Tehnologia sofisticată care stă la baza senzorului cu care este echipat Mobee Med oferă o precizie fără precedent. Rezultatele sunt analizate cu ajutorul unui soft performant. În cadrul programelor de kinetoterapie sau antrenament, măsurătorile efectuate periodic pot arăta cu acurateţe progresul şi punctele unde trebuie lucrat suplimentar.