Ruxandra P.

În ultimii 10 ani greutatea mea a crescut treptat, ajungând în 2014 la 86 kg (cu aprox. 10 kg peste limita normală). Acest lucru s-a datorat unei alimentații nesănătoase. Mâncam două mese principale, respectiv dimineata și apoi pe la 17 după-amiaza, iar între mese luam covrigi, produse de patiserie, eugenii, ciocolată, fructe etc., iar seara evitam să mănânc, dar când mi se făcea foarte foame consumam fructe, migdale și alune crude. De asemenea, activitățile fizice lipseau aproape în totalitate.

Mai multe colege și chiar unii colegi de serviciu care depășiseră greutatea normală au slăbit ținând dieta Dukan, dar pentru că niciodată nu mi-au inspirat încredere dietele de pe internet, mai ales că nu știi niciodată ce consecințe pot avea, m-am hotărât să caut un nutriționist.

M-am uitat pe internet și am ales să merg la Centrul de nutriție Superfit, la domnul doctor Șerban Damian. După prima consultație am primit un meniu personalizat și recomandarea de a face mișcare de cel puțin 3 ori pe saptamână, dar și alte informații și sfaturi de real ajutor.

Programul de scădere în greutate nu a fost deloc dificil. În ceea ce privește mâncarea, m-am obișnuit să iau cele 3 mese principale și 2 gustări între acestea, iar la capitolul mișcare, am mers la aquagym de 3-4 ori pe saptămână. Ruxandra_P_74055Ruxandra_P_83588

Am fost surprinsă să văd că, mâncând mai mult ca înainte pe parcursul unei zile (dar în cantitățile și combinațiile recomandate), inclusiv seara pe la 9.30 când veneam de la bazin, scădeam în greutate în medie 3 – 3,5 kg pe lună.

Alimentația sănătoasă și echilibrată combinată cu mișcarea mi-au adus un minus de 12 kg în 4 luni.

Scăderea în greutate m-a făcut să mă simt mult mai bine, să am un tonus bun și o condiție fizică imbunătățită.

Am adoptat stilul de alimentație recomandat de domnul doctor Șerban Damian și fac sport de 3-4 ori pe săptămână.

Pe cei care vor să urmeze un program de scădere în greutate îi asigur că, la final, pe lângă beneficiile personale, vor putea observa cu satisfacție expresia cunoscuților când îi vor vedea cu noua lor înfățișare!

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.