Centrul Superfit ofera solutii medicale de preventie si tratament

Consultanta in nutritie si slabire

Dr. Serban Damian, nutritionistul Centrului Superfit are o experienta de peste 15 ani si te va ajuta sa iti modifici eficient greutatea si compozitia corporala, fara infometare si frustrari.

Tratam afectiuni acute si cronice

Durerile de spate sau gat, traumatismele si alte probleme medicale sunt situatii nedorite, insa daca sunt tratate corect, sansele de recuperare sunt mari.

Corecteaza postura prin miscare!

Centrul Superfit este complet dotat pentru a asigura servicii de fizio si kinetoterapie, pentru orice persoana care se confrunta cu probleme ce necesita aceasta abordare.

Consultatii de specialitate

Pentru cei care practica sport la nivel amator sau de performanta, medicul sportiv este principalul specialist care le poate acorda asistenta medicala specializata.

Programe de antrenament complexe

Antrenamentele noastre sunt concepute si permanent urmarite de catre un antrenor personal. Varietatea acestora e larga: cardio, forta, agilitate, viteza, izoinertial, respirator.

Investigatii medicale

Investigatiile efectuate in centrul nostru se adreseaza unor probleme ce tin de compozitia corporala, postura, dinamica mersului si alergarii, mobilitate, rezistenta la efort.

Consultanta in nutritie

Energie si nutrient, hrana sanatoasa ca sa eviti afectiuni grave.

Programe de slabire

Regimuri usor de inteles si aplicat, eficienta maxima, mentinere pe termen lung.

Antrenament modern

Cele mai noi metode, cele mai performante tehnologii, antrenori personali.

Teste si investigatii

Testam postura, rezistenta la efort, analizam mersul si compozitia corporala.

FII SANATOS SI IN FORMA CU AJUTORUL NOSTRU!

Ne preocupa sanatatea pacientilor nostri, dar in egala masura si conditia lor fizica. Cu alte cuvinte, vrem sa te ajutam sa fii mai sanatos, insa in acelasi timp si mai performant din punct de vedere fizic, pentru ca doar astfel te vei proteja impotriva bolilor si vei putea trai mai mult.

Ne mandrim cu programe complexe si o echipa formata din specialisti din diverse domenii – nutritie, medicina sportiva si recuperare, antrenament, kinetoterapie, psihologie. Impreuna vom fi alaturi de tine pentru a obtine rezultatele pe care le cauti de atata timp.

Vino la Centrul Superfit ca sa descoperi noile noastre programe de sanatate!

Consultatii medicale

In specialitatile recuperare medicala, medicina sportiva si medicina generala.

Programe de kineto

Destinate in egala masura adultilor si copiilor, pentru tratarea diverselor patologii.

Electroterapie si Tecar

Aparatura moderna de fizioterapie este completata cu o gama larga de terapii manuale.

Servicii de intretinere

Dupa slabire, interventii chirurgicale sau proceduri de recuperare, avem grija de tonus.

Te doare spatele?

Daca ai o durere musculara sau articulara, vino pentru o consultatie si investigatii.

Vrei sa slabesti?

Programele noastre de nutritie, miscare si consiliere psihologica vor functiona si pentru tine!

Cauti un tratament?

Oferim programe moderne de kinetoterapie si fizioterapie, cu aparatura performanta.

ARTICOLE RECENTE DIN BLOGUL SUPERFIT

Ce investigaţii să-ți faci înainte să te apuci de sport

Mișcarea este asociată cu un stil de viață sănătos, însă asta nu înseamnă că trebuie practicată oricum, mai ales când, amator fiind, vrei să crești intensitatea sau frecvența. Dacă sportivii profesioniști sunt obligați să treacă prin examinări medicale, amatorii sar de obicei peste acest proces.


Fie că vrei să te apuci de sală, să te antrenezi pentru un maraton sau un triatlon sau să practici orice alt sport în mod susținut, un drum pe la medic te poate scuti de viitoare accidentări sau de probleme mai grave de sănătate. Chiar dacă nu ai dureri sau alte simptome de boală și te simți în formă, este bine să-ți iei măsuri pentru a face mișcare în siguranță.


Citeste mai mult

Carbohidrați sau proteine? Ce să mănânci pentru refacere după efort fizic

Alături de planul de antrenament, nutriția este unul dintre aspectele aduse în discuție când vine vorba de succesul în sport, fie el la nivel amator sau profesionist. Ce mănânci înainte și în timpul unei competiții va influența într-o mare măsură performanța atletică.


La fel de importantă este și alimentația după efort, care trebuie gândită astfel încât să reechilibreze rezervele organismului și să susțină refacerea.


Citeste mai mult

Nu-ți plac legumele? Încearcă aceste idei!

Dacă e un lucru cu care sunt de acord toți nutriționiștii, acela este că legumele nu ar trebui să lipsească din dieta noastră zilnică. Dense în nutrienți, dar sărace în calorii, cu un conținut ridicat de apă și fibre, legumele contribuie la starea de sănătate. Iar partea bună este că pot fi pregătite în diverse moduri, consumate crude ori gătite, în combinație cu ingrediente de tot felul.


Citeste mai mult