Fizioterapie

Interventia rapida si eficienta prin intermediul fizioterapiei face ca timpul necesar recuperarii să fie mai redus, astfel incat sportivul sa se poata întoarce mai repede in sala de antrenament sau pe terenul de joc.

Terapia Tecar

Terapia Tecar este o metoda moderna de tratament, cu mare eficacitate terapeutica, care stimuleaza capacitatea de vindecare a organismului, fiind recomandata in majoritatea afectiunilor sportive.

Tapingul

Benzile kinesiologice reduc edemul si diminueaza durerea, imbunatatesc mobilitatea si amplitudinea de miscare, ceea ce conduce la ameliorarea contractiei musculare si combaterea spasmelor si crampelor.

Terapia manuala

Terapiile manuale sunt cunoscute si practicate de mii de ani, cu efecte benefice spectaculoase asupra organismului, atat pe componenta de relaxare, dar si pe cea terapeutica, in situatii particulare.

Cold compression

Crioterapia combinata cu compresia activa este o metoda de refacere foarte eficienta si rapida, folosita pe scara larga in sportul de performanta, in special dupa competitii si antrenamente solicitante.

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic asigura un masaj bland care stimuleaza circulatia naturala a limfei in corp, relaxand muschii si calmand durerile musculare. Este o metoda care limiteaza febra musculara dupa efort.

Deep Oscillation

Masajul oscilatoriu profund este extrem de util in cazul durerilor musculare, intinderilor, leziunilor traumatice, edemelor sau in cazul suprasolicitărilor, fiind recomandat pentru refacere in sport.

Electrostimulare

Electrostimularea cu Compex este atat o forma de electroterapie, cat si de antrenament muscular. Efectul este de imbunatatire a rezistentei la oboseala, dar si de crestere a tonusului muscular.