Hivamat Deep Oscillation ajută la regenerarea mult mai rapidă după intervenții chirurgicale, dureri musculare, întinderi, leziuni traumatice, suprasolicitări sau afecțiuni neurologice: dureri, edeme, inflamații, răni.

De asemenea, este util și în tratamentele estetice datorită efectelor antiîmbătrânire și anticelulitic. Acest dispozitiv revoluționar asigură o recuperare mai rapidă după intervenții chirurgicale, chirurgie plastic, laser-abraziune sau după alte metode invasive ale medicinii estetice.

 

Deep Oscillation este o metodă de tratament unică și brevetată cu multiple întrebuințări în fizioterapie, boli respiratorii, leziuni deschise și îngrijirea postoperatorie. În cazul fizioterapiei din sport, echipamentul ajută la accelerarea regenerării în cazuri de traumatisme, în special atunci când există tumefieri și hematoame. Dispozitivul este foarte important în îngrijirea pe perioada de antrenament dar și după competiții sportive. Acest echipament îmbunătățește regenerarea prin optimizarea relaxării musculare și decongestionarea produșilor de metabolism.

Spre deosebire de alte tratamente, aceste oscilații plăcute produse de Hivamat Deep Oscillation au efecte de intensitate agreabilă, dar care acționează în profunzime asupra tuturor tipurilor de țesuturi:

 1. Cutanat,
 2. Conjunctiv,
 3. Adipos subcutanat,
 4. Mușchi,
 5. Vase de sânge,
 6. Vase limfatice.

În ritmul frecvenței selectate, segmentul de țesut aflat sub tratament este atras electrostatic și apoi respins, fapt care are ca rezultat o oscilație rezonantă cu efect profund și de durată. Astfel, se realizează o recuperare a flexibilității și mobilității între fibre și straturi individuale, la fel ca și la dezvoltarea și îmbunătățirea irigării țesuturilor.

Efecte fiziologice demonstrate clinic:

 1. Eficient în reducerea durerii,
 2. Anti-inflamator,
 3. Eficient în reabsorbția edemelor,
 4. Stimulează vindecarea rănilor,
 5. Antifibrotic,
 6. Îmbunătățește troficitatea,
 7. Reduce eritemul (roșeața),
 8. Are efect de detoxificare,
 9. Îmbunătățește calitatea țesuturilor.

Avantajele terapiei cu Deep Oscillation:

 1. Tratamentul traumelor acute, pre și post operatorii,
 2. Tratament efectiv al edemelor prin accelerarea circuitului limfatic,
 3. Tratamentul tuturor tipurilor de accidentări în sport (acute, subacute, cornice), precum și în cazul febrei musculare,
 4. Fracturi,
 5. Rupturi ale fibrei musculare,
 6. Arsuri,
 7. Ulcerații etc.

Datorită modului său de acțiune non-invaziv, netraumatic și foarte eficient, Deep Oscillation Hivamat se pretează foarte bine pentru tratarea următoarelor indicații:

 1. Terapie pre și post operatorie,
 2. Leziuni traumatice și afectări neurologice,
 3. Sindroame de durere,
 4. Recuperare după antrenament și restabilirea performanțelor,
 5. Tratament antiîmbătrânire pentru față, gât, decolteu,
 6. Recuperare după intervenția de chirurgie plastică sau după cea de laser abraziune,
 7. Celulită.