Lymphastim – drenaj limfatic

Lymphastim BTL funcționează pe principiul compresiei pneumatice (presoterapiei). Aplicatorii speciali cu până la 24 de compartimente suprapuse asigură un masaj blând care stimulează circulația naturală a limfei în corp. Aparatul Lymphastim BTL poate fi folosit la mai multe tratamente precum:

 1. Detoxifiere,
 2. Reducerea de volum,
 3. Sindromul picioarelor grele,
 4. Anti-celulită,
 5. Regenerarea pielii și a organismului.

 

Efectele tratamentului cu Lymphastim sunt similare cu cele ale drenajului limfatic manual efectuat de un terapeut, de aceea este un dispozitiv inovator folosit cu succes în fizioterapie, în special în cazurile în care medicul recomandă terapia prin drenaj limfatic. Această terapie este o metodă cu tradiție și dovedită clinic, ce oferă rezultate imediate și vizibile.

Aplicațiile Lymphastim ajută la vindecarea și regenerarea țesuturilor musculare și crește tonusul pielii redând elasticitatea sa.

În timpul terapiei prin drenaj limfatic, se folosesc manșoane speciale ce conțin camere multiple suprapuse ce oferă un masaj delicat ce stimulează circulația naturală a limfei prin corp.

BTL Lymphastim este un sistem modern de masaj limfatic cu parametric excepționali. Setările avansate pentru un tratament personalizat include opțiunea de a dezactiva unul sau mai multe compartimente, în cazul în care pacientul nu poate tolera presiunea într-o anumită parte a corpului. Metoda terapeutică folosită este bine stabilită și demonstrată clinic, fiind susținută de medici din întreaga lume.

 

 

Beneficiile Lymphastim pentru sistemul limfatic:

Sistemul muscular

Undele de presiune ale compartimentelor suprapuse relaxează mușchii, reduc excesul de lichide cu reziduuri metabolice și calmează spasmele musculare.

Sprijin al sistemului circulator

Lymphastim îmbunătățește circulația sangvină prin aplicarea de valuri continue de presiune pe venele periferice. Sângele mai oxigenat ajută pielea să arate mai tânără.

Sistemul digestiv

Lymphastim masează și comprimă abdomenul, ceea ce duce la relaxarea acestuia și la stimularea tractului digestiv.

Piele

Terapiile presetate pentru estetică ale aparatului Lymphastim îmbunătățesc oxigenarea fluxului sangvin. Pielea își recapătă tonusul, arată mai bine și este mai fermă.

Sistemul limfatic

Lymphastim stimulează fluxul limfatic în rețelele periferice și profunde. Acesta evacuează reziduurile metabolice din spațiile interstițiale și îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar.

 

Terapia de estetică medicală Lymphastim

 

 1. Este echipamentul de terapie fizică specializat mai ales pe tratamentul edemelor, prevenirea și tratarea durerilor.
 2. Corpul nu este încărcat cu medicamente.
 3. Se bazează pe principiul compresiunii pneumatice intermitente.
 4. Fiecare aplicator (pantalon, picioare, mâini) constă în mai multe compartimente de aer independente, care sunt umflate prin suprapunere în cicluri predefinite în funcție de diagnosticul pacientului.
 5. Aplicarea presoterapiei este benefică în procesul de vindecare a corpului uman.
 6. Este parte integrată a proceselor de recuperare și regenerare din zilele noastre.
 7. Luptă împotriva celulitei.
 8. Regenerează și ajută la detoxifierea organismului.
 9. Reprezintă soluția perfectă pentru reducerea volumului și remodelarea corporală.
 10. Include peste 25 de programe prestabilite pentru estetică și domeniul medical.
 11. Fiecare program prestabilit include 3 tipuri de masaj din cele 15 tipuri de masaj aflate în memoria aparatului, alături de o enciclopedie explicativă a tratamentelor.