Ioana P.

Ma numesc Ioana P.,am 24 de ani, si in urma unei consultatii la cabinetul domnului doctor, m-am hotarat sa incep programul de slabit pe parcursul a 2 luni.

La inceputul programului, aveam 62,7 kg, iar dupa 2 luni am ajuns la 57 kg (IMC normal).

Inceputul a fost mai greu, in sensul ca a trebuit sa ma obisnuiesc sa mananc regulat si moderat, si eu am ales sa-mi cantaresc mancarea si sa-mi calculez numarul de calorii,desi nu e neaparata nevoie.

Am facut si miscare, in jur de 2 ori pe saptamana, in prima luna, fitness, iar in a 2-a luna aerobic. Am observat scaderea in greutate chiar dupa prima saptamana, iar scaderea per total s-a facut doar in  cantitatea de grasime, nu si in cea de muschi (ultima a existat, dar a fost mica, de vreo 200 grame).

Ioana_P_39243Ioana_P_74246

Din a 2 a saptamana, deja mi-a intrat in reflex ce, cat si cand sa mananc, si ce mi-a convenit cel mai mult a fost ca am putut sa-mi diversific meniul, si nu m-am privat de mancarea gustoasa, dar totusi sanatoasa.

In concluzie, pentru mine nu a fost deloc o experienta epuizanta, traumatizanta sau frustranta, si daca am mancat la timp, si echilibrat, adica daca am respectat pricipiile esentiale ale regimului, nu am simtit senzatia de foame, sau de pofta.

Iar modul de a manca si miscarea s-au pastrat si dupa terminarea programului, chiar daca am marit numarul de calorii.

*Disclaimer: rezultatele obtinute de catre clientii Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.