Analiza corporala 3D

Scanarea 3D este o metoda imagistica foarte moderna, care permite realizarea unei imagini tridimensionale a corpului, masurarea precisa a circumferintelor, precum si analiza posturala.

Test cardiometabolic

Acest test de efort (spiroergometrie) genereaza o multime de date cum ar fi consumul energetic, zonele de antrenament, consumul de lipide si carbohidrati in efort, VO2max, evolutia pulsului raportat la efort.

Analiza lactatului

Curba lactatului ne ajuta sa determinam cu precizie punctul de trecere de la metabolismul aerob la cel anaerob, informatie extrem de utila in sporturile cu efort de mare intensitate.

Analiza agilitatii

In multe sporturi, agilitatea si viteza de reactie reprezinta componente esentiale. Putem testa si imbunatati aceste caracteristici cu ajutorul unui echipament special, bazat pe module luminoase controlate electronic.

Analiza alergarii

Fiecare pas poate fi descompus in mai multe parti si analizat cu ajutorul unui echipament performant, care ne poate da informatii despre calitatea mersului si alergarii, la persoane sanatoase, dar si la cei accidentati.

Baropodometrie

Acest test analizeaza in amanunt presiunile exercitate de catre talpi in pozitie statica, dar si in mers. Se pot identifica probleme ce pot fi corectate prin antrenament, kinetoterapie sau cu ajutorul sustinatorilor plantari.

Adipometrie

Adipometria cu ultrasunete ofera informatii despre masa grasa (tesut adipos) si masa slaba (musculatura) si procentul de apa. Este insotita de masurarea segmentara a straturilor de grasime si muschi.

Compozitia corporala

Analiza compozitie corporale prin metoda bioimpedantei este larg folosita in evaluarea sportivilor si pacientilor, fiind un test rapid, care permite aflarea procentului de grasime si nivelul grasimii viscerale.

Analiza mobilitatii

Flexibilitatea este o caracteristica importanta a corpului uman si o cerinta de baza in multe ramuri sportive. Acest test computerizat poate analiza cu precizie mobilitatea la nivelul tuturor articulatiilor.

Analiza fortei

Testele de forta sunt controlate cu ajutorul unui software performant, ceea ce permite obtinerea unor date corecte si urmarirea evolutiei in timp. Pot fi testate miscari simple sau complexe.

FMS

Functional Movement Screen reprezinta o baterie de teste ce analizeaza din punct de vedere functional musculatura si articulatiile corpului, in vederea implementarii unui program de antrenament.

Intolerante alimentare

Testul de intoleranta alimentara permite o mai buna personalizare a regimului alimentar, bazata pe reactia organismului la consumul diferitelor alimente, chiar in absenta unor simptome manifeste.