SERVICII PENTRU SPORTIVI

Centrul Superfit oferă soluţii specializate sportivilor amatori şi de performanţă

Consultanţă în nutriţie sportivă

Dr. Şerban Damian, nutriţionist sportiv acreditat CIO are o experienţă de peste 15 ani şi te va ajuta să iţi optimizezi eficient alimentaţia pentru creşterea performanţelor sportive.

Eliberăm avize medicosportive

Consultaţia în scopul avizării cuprinde o serie de investigaţii: EKG, spirometrie, mini-test de efort, măsurători antropometrice. Pe lângă aviz, vei primi recomandări privind dozarea efortului fizic şi alimentaţia.

consiliere-psihologica-superfit

Concentrare şi forţă interioară

Psihologul specializat în lucrul cu sportivii te va ajuta să depăşeşti piedicile în calea obţinerii performanţei pe care ţi-o doresti, să te poţi concentra şi să dai cele mai bune rezultate în momentele critice.

Programe complexe de antrenament

Oferim o gamă largă de programe de antrenament, care au scopul de a completa antrenamentul de bază al sportivilor: cardio, forţă, agilitate, viteză, izoinerţial, respirator.

Testări fiziologice şi sportive

Ca să poţi să progresezi trebuie să îţi cunoşti în amănunţime organismul şi potenţialul. Testările sportive cu echipamente moderne şi performante îţi dau numeroase detalii despre corpul tău.

Traumatologie şi afecţiuni cronice

Accidentările, traumatismele şi alte probleme medicale sunt situaţii nedorite în viaţa unui sportiv, însă dacă sunt tratate corect şi la timp, şansele de recuperare sunt mult mai mari.

Tratăm accidentarile!

Centrul Superfit este complet dotat pentru a asigura servicii de fizio şi kinetoterapie, atât pentru sportivi, cât şi pentru orice altă persoană care se confruntă cu probleme.

Nu neglija refacerea şi odihna!

Organismul se dezvoltă şi devine mai performant dacă îi dăm răgazul necesar să se refacă după efort. Simpla odihna nu e suficientă în cazul celor care fac efort fizic susţinut.

SUPERFIT ESTE PARTENERUL TĂU PENTRU PERFORMANŢĂ

Ne plac oamenii care vor să îşi depaşească limitele, care vor să iasă din zona de confort, care vor să fie mai buni decât au fost ieri. Ne place să fim alaturi de ei, să îi susţinem, să le oferim ştiinţa şi cunoştinţele noastre, să ne bucurăm alături de ei când îşi ating obiectivele.

Performanţa.

Poate să însemne o medalie la Olimpiadă. Sau să alergi 10 kilometri. Sau să mergi la sală de trei ori pe săptămână. Sau să slăbeşti până la greutatea normală şi să te menţii acolo. Sau, pur şi simplu să fii mai sănătos şi relaxat. La Centrul Superfit ne îngrijim ca tu să fii mai performant, indiferent de punctul de la care porneşti.

Vino alaturi de noi la Centrul Superfit ca să descoperi programele noastre, noile tehnologii şi specialiştii noştri!

Suntem alături de tine!

NOI AVEM SPECIALIŞTII, KNOW-HOW-UL ŞI TEHNOLOGIA, TU AI DORINŢA DE A FI MAI BUN!

453

Sportivi de performanţă

42

Tehnologii de ultima oră

25

Specialiști și colaboratori

8649

Clienți mulțumiți

130

Diplome și acreditări

50

Teste de performanță

CELE MAI RECENTE ARTICOLE DIN BLOGUL SUPERFIT

Cuvinte de la prietenii Centrului Superfit

CE SPUN SPORTIVII NOSTRI

Andrei Gligor

Cunostiintele in materie de nutritie sportiva, implicarea si profesionalismul cu care te intampina atunci cand ii treci pragul centrului m-au facut sa am incredere deplina atunci cand a venit vorba de testarea absolut necesara a unor parametrii metabolici inainte de abordarea curselor de alergare pe distanta lunga la care am participat in ultimii ani. Datele obtinute in urma testarilor ofera informatii valoroase atat atletilor profesionisti, cat si a celor amatori legat de nivelul la care se afla la un moment dat din punct de vedere sportiv dar si a zonelor unde se poate lucra pentru ca fiecare sa isi atinga obiectivele.

Andrei Gligor

Silviu Balan

Sunt Silviu Bălan și fac sport de performanță, vara alergare montană și iarna schi alpinism. Este foarte important să ști în ce parametrii lucreaza corpul tău. După testarea cardiometabolica făcută în mod profesionist de domnul Șerban Damian la Centrul Superfit, mi-am regândit modul de antrenament și rezultatele nu au încetat să apară.

Silviu Balan

Miruna Zorzoliu

Il cunosc pe domnul dr. Serban Damian de acum 7 ani. In tot acest timp mi-a monitorizat evolutia si m-a ajutat sa depasesc momentele mai delicate, dupa o pauza de cateva luni de la antrenamente. Impreuna cu antrenoarea mea, alaturi de care ma pregatesc zilnic si cu ajutorul, ca medic nutritionist, a d-lui dr. Serban Damian, imi doresc sa particip la Jocurile Olimpice. Multumesc Superfit pentru sustinere!

Miruna Zorzoliu

Razvan Ene

Practic triatlonul și ca in orice sport de anduranta este foarte important sa te cunosti cât mai bine pe tine însuți, să-ți testezi performanțele sportive, sa ai o nutriție sportiva adecvată, iar pentru a realiza aceste obiective Centrul Superfit, impreuna cu doctorul Serban Damian te pot ajuta cel mai bine. Sunt bucuros ca am ajuns la Superfit și va pot spune ca după aceasta vizita performantele mele sportive sau îmbunătățit. Recomand cu încredere Centrul Superfit, pentru ca acolo veți întâlnii profesioniști.

Razvan Ene

Andreea Piscu

Am avut ocazia și plăcerea de a fi una dintre sutele de sportivi care au primit sfaturi de la domnul doctor Șerban Damian. Am fost supusă unor teste care au arătat încă odată munca și devotamentul pe care îl oferă domnul doctor Șerban. Am avut multe de învățat din sfaturi oferite de dumnealui. Am primit un regim alimentar care a facut diferenta și am observat rezultatele în sportul pe care îl practic. Recomand cu încredere Centrul Superfit, deoarece aici am avut ocazia să întâlnesc oameni dedicați și profesioniști care sunt mereu bucuroși să te ajute.

Andreea Piscu

Ilona Ghioroaie

În pregătirea unui sportiv de performanță nutriția este de multe ori determinantă. De aceea, m-am bucurat în momentul în care am obținut sprijinul domnului Șerban Damian, completând astfel echipa care se ocupă de pregătirea mea. Chiar dacă suntem la începutul colaborării, suntem convinși, atât eu cât și sportiva că vom avea de câștigat din sfaturile și programele personalizate propuse de domnul Șerban Damian, in cadrul Centrului Superfit.

Ilona Ghioroaie

Cristian Lutic

Am inceput colaborarea cu Superfit in anul 2016, domnul dr. Serban Damian fiind alaturi de mine cu planuri de nutritie personalizate si adaptate perioadei de pregatire, si cu o serie de teste de efort care m-au ajutat la imbunatatirea planificarii antrenamentelor. Odata cu extinderea centrului si pe partea de recuperare, am inceput sa beneficiez de noile servicii de refacere postefort si recuperare. Colaborarea cu echipa Superfit se simte in progresul meu si sunt norocos sa lucrez alaturi de ei!

Cristian Lutic

Marius Ionescu

Concurez la nivel internațional de peste 15 ani și pot spune că alimentația este unul din “secretele” succesului. Indiferent ca faci sport sau nu, o alimentație sănătoasă te ajută să îți menții greutatea corporală acolo unde iti doresti iar în același timp sa nu rămâi fără energie.

Recomand pentru profesionalism si dotări Centru Superfit!

Marius Ionescu

Dorin Rotariu

Un plan nutritional bine stabilit este de mare folos atat pentru sustinerea antrenamentelor, cat si pentru imbunatatirea performantei sportive si capacitatea de refacere in urma antrenamentelor si meciurilor.

Dorin Rotariu

Florin Ionita

Corpul unui ultraalergător este mereu “obosit”, mai ales în apropierea unui concurs important. Ei bine, cam asa eram eu înainte de CE de 24 de ore de alergare. Ce credeţi că am făcut? Am ajuns la Centrul Superfit, am intrat pe mâna terapeutilor, care, cu aparate de foarte bună calitate, mi-a pregătit corpul pentru o astfel de competiţie. Rezultatul? Aproape 226 de km alergaţi şi nou record naţional. Mulţumesc minunatei echipe Superfit pentru tot ce au făcut pentru mine!

Florin Ionita

Catalin Eladio Romas

Multumita Clinicii Superfit si dr. Serban Damian, nutritionist sportiv pun caramida peste caramida la temelia carierei mele sportive de triatlonist. Sunt component al lotului national de juniori si recomand cu caldura Clinica Superfit!

Catalin Eladio Romas

Andrei Mircea Anghel

Colaborez cu domnul doctor Serban Damian si Centrul  Superfit din 2016 pe partea de nutritie. Concret am beneficiat de o dieta personalizata, adaptata special si in conformitate cu nevoile unui program intens de antrenament, evaluari periodice si rapoarte ale evolutiei mele. Sunt incantat ca am testat si noi tehnici de recuperare dupa efort in cadrul Centrului Superfit cu aparatura moderna sub supravegherea specialistilor. Recomand cu caldura sportivilor sa apeleze la Centrul Superfit!

Andrei Mircea Anghel

* Rezultatele obtinute de catre clientii Centrului Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.