Programele de nutriţie Superfit

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMELE SUPERFIT?

În consultanța nutrițională și de lifestyle, de prea puține ori e nevoie doar de o singură consultație. În cele mai multe cazuri colaborarea se întinde pe luni de zile sau chiar ani, de la caz la caz. De aceea, venim în întâmpinarea ta cu o serie de programe pe termen scurt, mediu sau lung, combinând diverse tipuri de servicii, care să acopere toate necesitățile. Iată cum se desfășoară programele Superfit:

Consultatii_si_programe-Superfit-2-700x200

CONSULTAȚIA DE EVALUARE (prima consultație)

Această consultaţie are rolul de a face o evaluare completă a statustului nutrițional şi metabolic, a stării de sănătate şi a gradului de motivare. In cadrul consultatiei vei face analiza corporala 3D si analiza compoziţiei corporale cu echipament computerizat performant (pentru această analiză, ca şi pentru restul de măsurători antropometrice este necesar ca pacientul să se dezbrace în lenjerie de corp). În final vom stabili împreună care este varianta de tratament cea mai potrivită pentru tine şi vom iniţia strategia terapeutică pe termen lung.

Durata: 25-30 minute.

La finalul aceastei prime consultaţii NU vei primi o dietă. De ce? Simplu: pentru ca nu credem in “dietele-xerox”, pregatite dinainte, ci ne straduim sa le personalizam, iar asta presupune timp. Rolul acestei prime consultatii este de evaluare şi de a stabili strategia pe termen lung.

După această consultaţie se poate începe programul personalizat de scădere, creştere în greutate sau nutritie sportiva, care poate fi aplicat pe cont propriu sau poate fi implementat, susţinut, adaptat şi verificat prin consultaţii ulterioare. Aceste consultaţii au rolul de a te conduce pe drumul către o greutate normală, de a facilita înţelegerea şi aplicarea principiilor alimentaţiei sănătoase şi a unui stil de viaţă activ, de a susţine motivaţia pe toată durata terapiei. La fiecare consultaţie se va face analiza compoziţiei corporale si scanarea 3D cu echipament computerizat performant, precum şi analiza jurnalelor de alimentaţie şi efort fizic.

ANALIZE DE LABORATOR ȘI INVESTIGAȚII FIZIOLOGICE

Un pas important în evaluarea ta este efectuarea analizelor de sânge (obligatoriu) și a investigațiilor fiziologice recomandate (testare cardiometabolica, adipometrie cu ultrasunete). În felul acesta putem să construim un profil complet, care alături de informațiile primite și măsurătorile efectuate la consultația de evaluare, ne dă posibilitatea să-ți oferim soluția adecvată.

PROGRAMUL PERSONALIZAT

Acesta mai este numit si “dosarul cu recomandari” și conține toate recomandările, valabile pe toată durata programului, pentru scădere sau creştere în greutate, normalizarea compoziţiei corporale, îmbunătăţirea performanţelor fizice, ameliorarea stării de sănătate.

El reprezintă baza colaborării noastre pe termen lung şi va fi ajustat în funcţie de evoluţia ta. Dosarul tău va cuprinde:

regim alimentar personalizat, adaptat necesităţilor şi preferinţelor individuale, precum şi patologiei asociate. Variantele de regim sunt scheme de alimentaţie cu indicaţii concrete, dar care vor fi ajustate permanent în cursul consultaţiilor ulterioare; regimurile nu sunt “pe zile”

program de antrenament (la sala, acasă, afară) – conceput în funcţie de particularităţile individuale şi adaptat la condiţia fizică din momentul începerii programului; acesta va fi ajustat odată cu ameliorarea condiţiei fizice. Antrenamentele se pot face si in Centrul Superfit, sub supravegherea antrenorilor nostri.

program de suplimente nutritive – poate fi conceput pe baza oricărei game de suplimente nutritive; acestea sunt opţionale şi nu sunt vândute de Centrul de nutriţie Superfit

ghiduri de nutriţie, scădere în greutate, antrenament

CONSULTAŢIILE DE MONITORIZARE

Aceste consultaţii au loc la interval de 2 săptămâni, în cazul programelor de scădere în greutate sau la 1-2 luni, în cazul programelor de creştere în greutate. Pentru programele de nutriţie sportivă se stabileşte frecvenţa optimă în funcţie de obiective.

În cadrul acestor consultaţii vom adapta programul personalizat în funcţie de preferinţele tale, vom discuta principiile de baza ale nutriţiei şi cum pot fi puse în practică cât mai facil. Vom urmări menţinerea gradului de motivaţie şi a ritmului de scădere în greutate, prin adaptarea continuă a programului.

Durata: 25-30 minute

PACHETELE DE SERVICII SUPERFIT

Observaţiile noastre, confirmate şi de către studii ştiinţifice, au arată că problemele privind greutatea corporală se rezolvă într-un procent semnificativ mai mare atunci când pacienţii intră într-un program de monitorizare coordonat medical, ce se întinde pe o durată suficient de lungă, încât să se poată obţine o îmbunătățire reală a stilului de viaţă.

Pornind de la această idee am conceput programele Superfit, care au o rată de succes incomparabil mai mare decât abordarea clasică, în care pacientul primeşte o dietă oarecare… şi atât.

Programul de evaluare şi monitorizare are rolul să îți menţină motivaţia şi să îți imprime un stil de viaţă sănătos, astfel încât atunci când vei obţine greutatea optimă să fi pregătit să o poți menţine pe termen lung, de preferat toată viaţa.

Mai mult decât atât, pachetele de servicii au avantajul unor preţuri preţuri mult mai mici decât dacă ai opta doar pentru serviciile de bază (consultaţie de evaluare + dosar).

Pachete-Superfit-700x200

Programele SUPERFIT NUTRIŢIE 4, 6, 8, 10, 12, 24 includ programe personalizate de scădere sau creştere în greutate şi abonamente cu consultaţii de nutriţie, cu o frecvenţa de o consultaţie la 2 săptămâni, în cazul programelor de scădere în greutate sau la 1-2 luni pentru creştere în greutate şi nutriţie sportivă.

Preţul pachetelor Superfit se calculează însumând preţul dosarului cu cel al consultaţiilor de evaluare (4, 6, 8 sau 10) , iar la suma rezultată vor fi aplicate reduceri semnificative.

Pachetele de servicii au valabilitate 2, 3, 4, 5, 6 respectiv 12 luni din momentul achiziţionării lor.

Este de preferat să optezi pentru intrarea într-un program de scădere în greutate atunci când poți să îl urmezi fără întrerupere (concedii lungi, deplasări în străinătate, probleme diverse). Succesul unui astfel de program depinde în mare măsură de continuitatea lui şi de nivelul tău de implicare.

Programele SUPERFIT MENŢINERE sunt dedicate în principal pacienţilor care şi-au atins obiectivele în urmă unui program Superfit şi vor să şi le consolideze pe termen lung. Aceste programe vizează menţinerea greutăţii optime pe termen lung, precum şi a unui stil de viaţă corect. Consultaţiile au loc la intervale stabilite de comun acord cu pacientul, care beneficiază de preţuri speciale.

Consultanţă online

Nu poți ajunge la Centrul Superfit?

Îți putem oferi (contracost) programe individualizate de antrenament şi alimentaţie (inclusiv suplimente nutritive), pe baza unui chestionar pe care îl vei completa şi îl vei trimite prin mail, alături de fotografii. Click aici pentru detalii.

Dacă ești din București sau din zonă, este de preferat să vii la noi pentru consultații. Discuțiile față în față și investigații speciale pe care le poți face la noi oferă un grad mai mare de reușită programului.

Ne dorim pacienţi mulţumiţi şi cu rezultate bune. Trebuie să accepți de la bun început că nu deţinem metode miraculoase de scădere sau creştere în greutate. Rezultatele depind în cea mai mare măsură de gradul tău de implicare, de motivaţie, de perseverenţă, de seriozitatea de care vei da dovadă.

Metodele noastre sunt eficiente, însă există un mic “secret” pentru a funcţiona – să le aplici aşa cum trebuie! Vom fi alături de tine permanent, însă dacă nu dorești cu adevărat să te implici, atunci e de preferat să aştepți momentul când vei fi cu adevărat pregătit!