Tehnologia Centrului Superfit

Fit3D

Scannerul corporal Fit3D este un echipament complex, non-invaziv, ce scanează întreg corpul în mai puțin de 40 de secunde și oferă peste 400 măsurători exacte, analizând forma corpului și a posturii.

Aeroman

Testul de efort cardiorespirator presupune masurarea gazelor respiratorii (O2 si CO2) la diverse trepte de efort, precum si a frecventei cardiace, cu ajutorul unui dispozitiv sofisticat, numit metabolic cart.

Adipometru BX Deluxe

Aceste mini-ecograf creaza o imagine 2D a straturilor superficiale ale corpului – piele, tesut adipos, muschi, permitand masurarea lor si calcularea procentului total de grasime si masa musculara.

Desmotec

Echipamentele Desmozone D-Line și V-line se adresează în primul rand sportivilor de performanță, dar si amatorilor care doresc rezultate și, în același timp, vor să reducă riscul de accidentare.

Fitlight Trainer

Fitlight este un sistem modern de antrenament, bazat pe elemente optice controlate wireless, care se pot aprinde si stinge in diverse combinatii, punand la incercare agilitatea si viteza sportivilor.

Halo Sport

Tehnologia de stimulare a creierului se realizează prin intermediul căștilor, fiind accelerată memoria musculară. În urma acestui neurotraining, mușchii răspund mai repede la antrenament astfel că acesta va fi mai eficient.

Hypoxico

Acest echipament permite antrenamentul prin reducerea oxigenului din aerul respirat, scopul fiind acela de a îmbunătăți performanțele atletice, aclimatizarea la altitudine și sănătatea fizică.

BTS P-Walk

Echipamentul BTS P–Walk reprezintă soluția completă pentru evaluarea distribuției presiunilor plantare, în statica și în dinamică, identificand patologiile legate de tulburările de mers și de echilibru.