Nutriţie pediatrică

Cât de mult contează pentru tine sănătatea şi greutatea copilului tău?

Dă-i o şansă copilului să trăiască o viaţă normală. Kilogramele în plus reprezintă o poartă către o mulţime de boli grave!

Sunt doctorul Şerban Damian, nutriţionist şi mă voi ocupa personal de alimentaţia copilului tău! Şi eu sunt părinte şi înţeleg că nu îţi este uşor, dar dacă facem ceea ce trebuie, problemele se pot rezolva. Împreună cu echipa mea de la Centrul Superfit vom fi alături de tine şi copilul tău pe drumul către o greutate optimă.

DIETE SIMPLE ŞI EFICIENTE, FĂRĂ ÎNFOMETARE

Nu ne plac extremele şi exagerările. Mergem pe regimuri de slăbit cu eficienţă dovedită ştiinţific, care nu pun în pericol sănătatea!

FĂRĂ PASTILE, CEAIURI ŞI DIETE ABSURDE

Copilul va mânca alimente adevărate, iar tu vei învăţa cum să îi alcătuieşti mesele încât să poată menţine o greutate normală până la vârsta de adult!

COPILUL TĂU VA ÎNVĂŢA CE ÎNSEAMNĂ ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ

Educaţia nutriţională ar trebui să fie o materie şcolară, dar nu este. Aşa că îi vom “preda” noi lecţiile importante despre nutriţie!

SUTE DE PACIENŢI CU REZULTATE BUNE

Ne mândrim cu rezultate foarte bune. Toţi cei care au urmat indicaţiile noastre şi-au atins rezultatele propuse!

NU VREM DOAR SĂ SLĂBEASCĂ, CI SA FIE MAI SĂNĂTOS

De aceea îţi vom propune să îi corectezi postura prin kinetoterapie şi să înceapă să facă mişcare.

NE INTERESEAZĂ SĂ NU ÎI AFECTĂM DEZVOLTAREA

Copilul tău se află într-o perioadă de creştere şi acumulări, aşadar regimul nu trebuie să interfereze cu dezvoltarea lui.

slabire copii centrul superfit

Ioana M., 12 ani, -11 kg in 7 luni (imagine 3D)

“Ioana se îngrăşase foarte rău în ultimii ani, datorită programului dezordonat şi a lipsei noastre de atenţie în privinţa alimentaţiei. Am decis că trebuie să cerem ajutor şi am venit la Centrul Superfit, unde doctorul Şerban Damian ne-a oferit o soluţie de slăbire nu doar foarte eficientă, ci şi uşor de pus în practică.

Regimurile au fost complet pe gustul copilului şi nu a fost nevoie să ducem muncă de convingere. Greutatea s-a redus de la lună la lună, aşa că în mai puţin de 7 luni, Ioana a scăzut 11 kg, trecând de la obezitate la o greutate normală. Acum a devenit un copil activ, care a înţeles ce trebuie să mănânce, iar asta îi va da şansa să se menţină pe termen lung.

Monitorizarea, adică acele consultaţii periodice, au fost foarte importante pentru noi, deoarece am putut să verificăm dacă scăderea în greutate este optimă, în sensul că se pierde din grăsime şi nu muşchi. În plus, copilul s-a simţit motivat şi încurajat să continue, văzând rezultatele.

De asemenea, ne-au ajutat foarte mult şi şedinţele de antrenament cu terapeut, pe care le-am făcut la Superfit. Se lucrează cu metode moderne, cu calm şi răbdare, iar copiii sunt încântaţi de jocurile şi exerciţiile pe care le propun antrenorii.”

Silvia, mama Ioanei

IATĂ CARE SUNT PAŞII CE TREBUIE URMAŢI

PRIMA CONSULTAŢIE

La prima întâlnire cu un medic nutriționist vom afla totul despre copil – ce şi cât mănâncă, nivelul de activitate fizică, starea de sănătate. Îi vom determina compoziţia corporală şi vom face o analiză corporală 3D, care nu se mai face nicăieri în România.

ANALIZE ŞI INVESTIGAŢII

În afară de analize de sânge, putem realiza o testare cardiometabolică, adica o analiză complexă a metabolismului, inimii şi plămânilor, în repaus şi efort. Cu datele obţinute putem concepe un program cu adevărat personalizat!

PROGRAMELE DE NUTRIŢIE PEDIATRICĂ

Programele noastre pentru tineri se întind pe termen lung. La început vei primi un dosar cu recomandări, care cuprinde regimuri speciale pentru copii, concepute de un medic nutriţionist, dar şi un program de exerciţii fizice. Apoi vei veni periodic să îi monitorizăm evoluţia, ca să fim siguri că merge în direcţia corectă.

MIŞCARE ŞI KINETO

Îţi oferim posibilitatea să vii cu copilul la antrenamente şi kinetoterapie în studioul modern al Centrului Superfit, sub atenta îndrumare a terapeuţilor şi antrenorilor noştri personali. Avem echipamente pentru o mulţime de tipuri de antrenament!

MONITORIZARE

Dupa ce copilul va ajunge la greutate normală, e bine să păstrezi legătura cu noi pentru monitorizare pe termen lung, astfel încât să ne asigurăm că se dezvoltă in parametri optimi.


  De unde ai aflat despre noi? *
  De pe net (Google, alte motoare de cautare)De la un medic/clinicăDe pe un alt siteDe la televizorDintr-o revistăDe la un prieten, coleg, rudă

  Îmi exprim în mod expres consimţământul cu privire la colectarea, stocarea şi prelucrarea datelor mele cu caracter personal, conform Politicii de Confidenţialitate Superfit, în acord cu Regulamentului (UE) nr.679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil de la 25.05.2018.

  [recaptcha]

  Primim minori (<16 ani) doar însoțiti de un adult (părinte, tutore legal). Vârsta minimă de la care oferim consultaţii este de 7 ani.

  *Disclaimer: rezultatele obţinute de către clienţii Superfit variază de la persoană la persoană, în funcţie de particularităţile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Mărturiile pacienţilor prezentate pe acest site reprezintă opinii personale.