ŞTIINŢA DE A FI ÎN FORMĂ!

Consultanta in nutritie

Ne concentram pe nutritie sportiva, dar si pe consultanta pentru scadere si crestere in greutate, prin modificarea compozitiei corporale. La acestea se adauga nutritia pediatrica si cea clinica.

Terapia obezitatii

Experienta noastra de peste 10 ani, timp in care am lucrat cu mii de pacienti, ne da incredere ca putem ajuta orice persoana care doreste sa slabeasca si sa isi schimbe stilul de viata.

Antrenament

Studioul de antrenament Superfit este dotat cu echipamente clasice de fitness, dar mai ales cu tehnologii moderne, care cresc nivelul de eficienta si precizie al exercitiilor fizice.

Teste si investigatii

O abordare profesionista presupune teste si investigatii, toate cu o solida baza stiintifica, pentru a porni de la parametri masurabili, pe care ii urmarim pe durata programelor Superfit.

Refacere sportiva

Refacerea post-efort este un element cheie in pregatirea sportiva, insa de cele mai multe ori este neglijata. La Superfit avem mijloacele necesare pentru a te ajuta sa te refaci rapid.

Recuperare medicala

In activitatea sportiva, dar si cea curenta, pot sa apara accidentari. Rapiditatea si eficienta vindecarii depinde foarte mult de metodele si echipamentele folosite in tratament.

Kinetoterapie

Terapia prin miscare, reprezinta un pas important in recuperarea si mentinerea starii tale de sanatate, precum si in prevenirea deficientelor fizice, indiferent de varsta.

Ingrijire corporala

Am pus la punct programe care vizeaza drenajul limfatic, masajul tesuturilor superficiale si profunde, eliminarea celulitei si cresterea tonusului muscular si al pielii.

Consiliere psihologica

Psihoterapia si coachingul te ajuta sa depasesti mai usor momente tensionate care apar din cand in cand in viata noastra sau sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur.

Seminarii

La sediul firmei tale sau in clinica noastra, organizam seminarii si activitati practice pe teme diverse: nutritie, slabire, tehnici de antrenament, fiziologie, psihologie.

Servicii de catering

Daca nu ai timp sa-ti pregatesti mancarea zi de zi, iti recomandam sa colaborezi cu partenerii nostri, care isi iau angajamentul sa pregateasca hrana dupa recomandarile primite.

Consultanta online

Distanta nu este totdeauna o problema atunci cand vine vorba de consiliere. Desi ne place interactiunea directa, incercam sa gasim solutii pentru cei din afara Bucurestiului.