Servicii

ŞTIINŢA DE A FI ÎN FORMĂ!

Consultanţă în nutriţie

Ne concentrăm pe nutriţie sportivă, dar şi pe consultanţă pentru scădere şi creştere în greutate, prin modificarea compoziţiei corporale. La acestea se adaugă nutriţia pediatrică şi cea clinică.

Terapia obezităţii

Experienţa noastră de peste 10 ani, timp în care am lucrat cu mii de pacienţi, ne dă încredere că putem ajuta orice persoană care doreşte să slăbească şi să îşi schimbe stilul de viaţă.

Antrenament

Studioul de antrenament Superfit este dotat cu echipamente clasice de fitness, dar mai ales cu tehnologii moderne, care cresc nivelul de eficienţă şi precizie al exerciţiilor fizice.

Teste şi investigaţii

O abordare profesionistă presupune teste şi investigaţii, toate cu o solidă bază ştiinţifică, pentru a porni de la parametri măsurabili, pe care îi urmărim pe durata programelor Superfit.

Refacere sportivă

Refacerea post-efort este un element cheie în pregătirea sportivă, însă de cele mai multe ori este neglijată. La Superfit avem mijloacele necesare pentru a te ajuta să te refaci rapid.

Recuperare medicală

În activitatea sportivă, dar şi cea curentă, pot să apară accidentari. Rapiditatea şi eficienţa vindecării depinde foarte mult de metodele şi echipamentele folosite în tratament.

Kinetoterapie

Terapia prin mişcare, reprezintă un pas important în recuperarea şi menţinerea stării tale de sănătate, precum şi în prevenirea deficienţelor fizice, indiferent de vârstă.

Îngrijire corporală

Am pus la punct programe care vizeaza drenajul limfatic, masajul ţesuturilor superficiale şi profunde, eliminarea celulitei şi creşterea tonusului muscular şi al pielii.

Consiliere psihologică

Psihoterapia şi coachingul te ajută să depăşesti mai uşor momente tensionate care apar din când în când în viaţa noastră sau să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu cei din jur.

Seminarii

La sediul firmei tale sau în clinica noastră, organizăm seminarii şi activităţi practice pe teme diverse: nutriţie, slăbire, tehnici de antrenament, fiziologie, psihologie.

Servicii de catering

Daca nu ai timp să-ţi pregăteşti mâncarea zi de zi, îţi recomandăm să colaborezi cu partenerii noştri, care îşi iau angajamentul să pregăteasca hrana după recomandările primite.

Consultanţă online

Distanţa nu este totdeauna o problemă atunci când vine vorba de consiliere. Deşi ne place interacţiunea directă, încercăm să găsim soluţii pentru cei din afara Bucureştiului.