Centrul Superfit a fost creat pentru a te ajuta să iei mai ușor deciziile corecte pentru sănătate. Practica a demonstrat că, deși suntem conștienți de ceea ce ar trebui să alegem, nu suntem întotdeauna pregătiți. Iar alegerile influențează obiectivele pe care le are fiecare. De exemplu, alegi să fumezi sau nu, alegi să porți centura de siguranță în timp ce conduci, alegi sedentarismul în locul vieții active, alegi hrană sănătoasă și cantități rezonabile ori alegi hrană nu tocmai recomandată, alcool și un program alimentar dezordonat. Ei bine, toate aceste alegeri și obiceiuri îți vor afecta profund sănătatea și viața. Știm că menținerea sănătății este un test dificil prin care trebuie să trecem zilnic. Și poate că cel mai important aspect al acestei ecuații este responsabilitatea. În momentul în care am reuşit să devenim conştienţi că responsabilitatea pentru menţinerea unei stări de bine pe plan fizic, psihic şi social, aşa cum defineşte OMS sănătatea, ne aparţine nouă şi nimănui altcuiva (familie, medici, antrenori), atunci putem să facem alegerile potrivite pentru viaţa noastră.

Cum te putem ajuta în atingerea obiectivelor tale?

Echipa Superfit se concentrează pentru a veni în ajutorul tău cu soluțiile potrivite obiectivelor, dar și problemelor tale medicale.

  • Dacă obiectivul tău este sa scazi în greutate, specialiștii noștri te vor asista pe tot timpul programului prin stabilirea unor obiective și termene realiste și pentru prevenirea oboselii și a epuizării.
  • În cazul soluțiilor de prevenire sau de recuperare, echipa noastră de experți stabilește diagnosticul în funcție de analize complexe, realizate cu echipamente de ultimă generație, pentru a stabili programul de tratament personalizat.
  • Dacă ești sportiv de performanță și te-ai accidentat sau, pur și simplu, îți dorești rezultate mai bune în timpul competiților sportive, ai făcut deja alegerea potrivită! La Superfit, ne concentrăm pe optimizarea performanțelor tuturor sportivilor, prin măsurarea și cuantificarea subtilităților și complexităților activităților sportive utilizând echipamente și tehnologii de ultimă oră în domeniul științelor sportive.

Misiunea noastră se bazează pe o filosofie potrivit căreia, un atlet, indiferent de vârstă, de tipul corpului sau de nivelul de experiență, merită să obţină cele mai bune rezultate. Mai mult decât atât, echipa de specialiști ai Centrului Superfit este condusă de primul medic acreditat în nutriție sportivă, în România, de către Comitetul Internațional Olimpic (CIO),  dr. Șerban Damian.

La Centrul Superfit vei găsi înţelegere, profesionalism, răbdare şi metode eficiente, aplicate pe mii de pacienţi, de-a lungul anilor. Vom caută cele mai bune metode pentru a-ți veni în ajutor, cu minim de efort şi de costuri, fără timp pierdut şi fără frustrări, restricţii şi înfometare. Trebuie doar să faci alegerea corectă şi să mergi pe mâna unor specialişti cu experienţă, care te vor ghida către atingerea obiectivelor propuse.

Te aşteptăm la Centrul Superfit!

În anul 2018, am trecut la o nouă etapă. Noul Centru Superfit s-a născut din dragoste pentru sportivi şi pentru performanţă. Am adunat la un loc cele mai noi tehnologii, cele mai moderne echipamente şi cei mai buni specialişti pentru a putea oferi sportivilor şi antrenorilor un cadru organizat în care să găsească ceea ce au nevoie pentru a-şi atinge obiectivele, în completarea pregătirii de bază, pe care noi nu ne propunem să o substituim, ci să o susţinem prin intermediul consilierii nutriţionale şi psihologice, a testelor de performanţă, a refacerii sportive şi a recuperării medicale.

Noi considerăm că o abordare multidisciplinară, în care fiecare specialist din echipă îşi aplică cunoştinţele din domeniul său, are şanse mult mai mari de reuşită. Nu toţi sportivii şi nu toate cluburile îşi permit o echipă de profesionişti, tocmai de aceea noi, la Centrul Superfit, suntem gata să fim alături de toţi cei care au nevoie de serviciile noastre.

Ne bazăm pe ştiinţă. Tot ceea ce facem are la bază studii ştiinţifice şi experienţa noastră în domeniile de expertiză. Considerăm că doar aşa se poate obţine progresul în zilele noastre.

Vino la Centrul Superfit să te convingi!

* Rezultatele obtinute de catre clientii Centrului Superfit variaza de la persoana la persoana, in functie de particularitatile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Marturiile clientilor prezentate pe acest site reprezinta opinii personale.