Despre Superfit

Bine ai venit la Centrul Superfit!

Mai mult decât servicii de sănătate și fitness, noi îți oferim știința de a fi în formă.

Sunt dr. Şerban DAMIAN şi alături de echipa mea te vom susţine  să iei mai ușor deciziile corecte pentru starea ta de bine și să-ți atingi obiectivele în materie de nutriție și sport.

Cine suntem

Suntem prietenii care te învață să faci mișcare în ritmul tău. Suntem cei care îți explică felul în care funcționează corpul tău și cum să îl menții în formă bună. Suntem profesioniștii care te îndrumă pentru a obține performanță în sport. Suntem Superfit.

Te însoțim pe tot parcursul procesului de regăsire a formei fizice, te ajutăm să depășești momentele grele și rămânem alături de tine, ca să fii mereu în formă.

Acesta este rolul nostru, pe care ni l-am asumat încă de la înființarea Centrului Superfit, în 2007.

În 2018 am crescut echipa, ne-am mutat într-un sediu mai mare și am investit în numeroase tehnologii de ultimă generație, pentru ca tu să ai la dispoziție un centru modern, profesionist, plăcut.

De ce să alegi Superfit?

Pe scurt, pentru că îți oferim TOT ce ai nevoie ca să fii sănătos și în formă, printr-o diversitate de servicii care se completează reciproc:

  • Suntem o echipă de specialiști cu pregătire solidă în domeniu, ani de experiență și multă pasiune pentru ceea ce facem.
  • Punem accent pe crearea de programe personalizate pentru fiecare client care ne trece pragul, indiferent că vrea să slăbească, să facă fizioterapie sau să se antreneze mai eficient. Nu dăm diete universale, pentru că știm că fiecare organism e unic. Ne adaptăm nivelului fizic la care te afli, fiindu-ți alături cu înțelegere și răbdare.
  • Ne bazăm pe știință, nu pe diete restrictive și frustrante sau pe trenduri nutriționale “exotice”, periculoase pe termen lung.
  • Pornim de la cauze, nu ne limităm să tratăm efectele. La noi poți face investigații medicale și sportive precise, pe baza cărora putem construi ulterior programe adecvate fiecărei persoane, cu șanse mai mari de reușită.
  • Pentru sportivii amatori și profesioniști pregătim cele mai bune programe de nutriție, antrenament și refacere, astfel încât să poată performa la capacitate maximă.
  • Avem cele mai noi tehnologii în materie de testări fizice, antrenament și recuperare, unele dintre ele unice în România. Centrul nostru dispune de echipamente moderne și metode specializate de abordare, pentru un organism în formă și pentru performanță în sport.
  • Pentru a reuși, ai nevoie de un suport moral corespunzător. Îți punem la dispoziție inclusiv servicii de consiliere psihologică, pentru a-ți lucra nu doar corpul, ci și mentalul, când vine vorba de motivare în sport, mâncat echilibrat sau alte aspecte ce țin de starea de bine.

Dacă sănătatea, echilibrul, recuperarea medicală ori performanța sportivă se numără printre obiectivele tale, la Superfit ai tot ce-ți trebuie ca să le atingi.

Descoperă programele noastre, tehnologiile inovative pentru sănătate și echipa de specialiști.

Stabilește o programare și hai să începem!

CUVINTE DE LA PRIETENII SUPERFIT

Andrei Gligor

Cunostiintele in materie de nutritie sportiva, implicarea si profesionalismul cu care te intampina atunci cand ii treci pragul centrului m-au facut sa am incredere deplina atunci cand a venit vorba de testarea absolut necesara a unor parametrii metabolici inainte de abordarea curselor de alergare pe distanta lunga la care am participat in ultimii ani. Datele obtinute in urma testarilor ofera informatii valoroase atat atletilor profesionisti, cat si a celor amatori legat de nivelul la care se afla la un moment dat din punct de vedere sportiv dar si a zonelor unde se poate lucra pentru ca fiecare sa isi atinga obiectivele.

Andrei Gligor

Silviu Balan

Sunt Silviu Bălan și fac sport de performanță, vara alergare montană și iarna schi alpinism. Este foarte important să ști în ce parametrii lucreaza corpul tău. După testarea cardiometabolica făcută în mod profesionist de domnul Șerban Damian la Centrul Superfit, mi-am regândit modul de antrenament și rezultatele nu au încetat să apară.

Silviu Balan

Miruna Zorzoliu

Il cunosc pe domnul dr. Serban Damian de acum 7 ani. In tot acest timp mi-a monitorizat evolutia si m-a ajutat sa depasesc momentele mai delicate, dupa o pauza de cateva luni de la antrenamente. Impreuna cu antrenoarea mea, alaturi de care ma pregatesc zilnic si cu ajutorul, ca medic nutritionist, a d-lui dr. Serban Damian, imi doresc sa particip la Jocurile Olimpice. Multumesc Superfit pentru sustinere!

Miruna Zorzoliu

Razvan Ene

Practic triatlonul și ca in orice sport de anduranta este foarte important sa te cunosti cât mai bine pe tine însuți, să-ți testezi performanțele sportive, sa ai o nutriție sportiva adecvată, iar pentru a realiza aceste obiective Centrul Superfit, impreuna cu doctorul Serban Damian te pot ajuta cel mai bine. Sunt bucuros ca am ajuns la Superfit și va pot spune ca după aceasta vizita performantele mele sportive sau îmbunătățit. Recomand cu încredere Centrul Superfit, pentru ca acolo veți întâlnii profesioniști.

Razvan Ene

Andreea Piscu

Am avut ocazia și plăcerea de a fi una dintre sutele de sportivi care au primit sfaturi de la domnul doctor Șerban Damian. Am fost supusă unor teste care au arătat încă odată munca și devotamentul pe care îl oferă domnul doctor Șerban. Am avut multe de învățat din sfaturi oferite de dumnealui. Am primit un regim alimentar care a facut diferenta și am observat rezultatele în sportul pe care îl practic. Recomand cu încredere Centrul Superfit, deoarece aici am avut ocazia să întâlnesc oameni dedicați și profesioniști care sunt mereu bucuroși să te ajute.

Andreea Piscu

Ilona Ghioroaie

În pregătirea unui sportiv de performanță nutriția este de multe ori determinantă. De aceea, m-am bucurat în momentul în care am obținut sprijinul domnului Șerban Damian, completând astfel echipa care se ocupă de pregătirea mea. Chiar dacă suntem la începutul colaborării, suntem convinși, atât eu cât și sportiva că vom avea de câștigat din sfaturile și programele personalizate propuse de domnul Șerban Damian, in cadrul Centrului Superfit.

Ilona Ghioroaie

Cristian Lutic

Am inceput colaborarea cu Superfit in anul 2016, domnul dr. Serban Damian fiind alaturi de mine cu planuri de nutritie personalizate si adaptate perioadei de pregatire, si cu o serie de teste de efort care m-au ajutat la imbunatatirea planificarii antrenamentelor. Odata cu extinderea centrului si pe partea de recuperare, am inceput sa beneficiez de noile servicii de refacere postefort si recuperare. Colaborarea cu echipa Superfit se simte in progresul meu si sunt norocos sa lucrez alaturi de ei!

Cristian Lutic

Marius Ionescu

Concurez la nivel internațional de peste 15 ani și pot spune că alimentația este unul din “secretele” succesului. Indiferent ca faci sport sau nu, o alimentație sănătoasă te ajută să îți menții greutatea corporală acolo unde iti doresti iar în același timp sa nu rămâi fără energie.

Recomand pentru profesionalism si dotări Centru Superfit!

Marius Ionescu

Dorin Rotariu

Un plan nutritional bine stabilit este de mare folos atat pentru sustinerea antrenamentelor, cat si pentru imbunatatirea performantei sportive si capacitatea de refacere in urma antrenamentelor si meciurilor.

Dorin Rotariu

Florin Ionita

Corpul unui ultraalergător este mereu “obosit”, mai ales în apropierea unui concurs important. Ei bine, cam asa eram eu înainte de CE de 24 de ore de alergare. Ce credeţi că am făcut? Am ajuns la Centrul Superfit, am intrat pe mâna terapeutilor, care, cu aparate de foarte bună calitate, mi-a pregătit corpul pentru o astfel de competiţie. Rezultatul? Aproape 226 de km alergaţi şi nou record naţional. Mulţumesc minunatei echipe Superfit pentru tot ce au făcut pentru mine!

Florin Ionita

Catalin Eladio Romas

Multumita Clinicii Superfit si dr. Serban Damian, nutritionist sportiv pun caramida peste caramida la temelia carierei mele sportive de triatlonist. Sunt component al lotului national de juniori si recomand cu caldura Clinica Superfit!

Catalin Eladio Romas

Andrei Mircea Anghel

Colaborez cu domnul doctor Serban Damian si Centrul  Superfit din 2016 pe partea de nutritie. Concret am beneficiat de o dieta personalizata, adaptata special si in conformitate cu nevoile unui program intens de antrenament, evaluari periodice si rapoarte ale evolutiei mele. Sunt incantat ca am testat si noi tehnici de recuperare dupa efort in cadrul Centrului Superfit cu aparatura moderna sub supravegherea specialistilor. Recomand cu caldura sportivilor sa apeleze la Centrul Superfit!

Andrei Mircea Anghel

* Rezultatele obţinute de către clienţii Centrului Superfit variază de la persoană la persoană, în funcţie de particularităţile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Mărturiile clienţilor prezentate pe acest site reprezintă opinii personale.