Bine ai venit la Centrul Superfit!

Mai mult decât servicii de sănătate și fitness, noi îți oferim știința de a fi în formă.

Te susținem să iei mai ușor deciziile corecte pentru starea ta de bine și să-ți atingi obiectivele în materie de nutriție și sport.

Echipa Centrului Medical Superfit

Cine suntem

Suntem prietenii care te învață să faci mișcare în ritmul tău. Suntem cei care îți explică felul în care funcționează corpul tău și cum să îl menții în formă bună. Suntem profesioniștii care te îndrumă pentru a obține performanță în sport. Suntem Superfit.

Te însoțim pe tot parcursul procesului de regăsire a formei fizice, te ajutăm să depășești momentele grele și rămânem alături de tine, ca să fii mereu în formă.

Acesta este rolul nostru, pe care ni l-am asumat încă de la înființarea Centrului Superfit, în 2007.

În 2018 am crescut echipa, ne-am mutat într-un sediu mai mare și am investit în numeroase tehnologii de ultimă generație, pentru ca tu să ai la dispoziție un centru modern, profesionist, plăcut.

De ce să alegi Superfit?

Pe scurt, pentru că îți oferim TOT ce ai nevoie ca să fii sănătos și în formă, printr-o diversitate de servicii care se completează reciproc:

  • Suntem o echipă de specialiști cu pregătire solidă în domeniu, ani de experiență și multă pasiune pentru ceea ce facem.
  • Punem accent pe crearea de programe personalizate pentru fiecare client care ne trece pragul, indiferent că vrea să slăbească, să facă fizioterapie sau să se antreneze mai eficient. Nu dăm diete universale, pentru că știm că fiecare organism e unic. Ne adaptăm nivelului fizic la care te afli, fiindu-ți alături cu înțelegere și răbdare.
  • Ne bazăm pe știință, nu pe diete restrictive și frustrante sau pe trenduri nutriționale “exotice”, periculoase pe termen lung.
  • Pornim de la cauze, nu ne limităm să tratăm efectele. La noi poți face investigații medicale și sportive precise, pe baza cărora putem construi ulterior programe adecvate fiecărei persoane, cu șanse mai mari de reușită.
  • Pentru sportivii amatori și profesioniști pregătim cele mai bune programe de nutriție, antrenament și refacere, astfel încât să poată performa la capacitate maximă.
  • Avem cele mai noi tehnologii în materie de testări fizice, antrenament și recuperare, unele dintre ele unice în România. Centrul nostru dispune de echipamente moderne și metode specializate de abordare, pentru un organism în formă și pentru performanță în sport.
  • Pentru a reuși, ai nevoie de un suport moral corespunzător. Îți punem la dispoziție inclusiv servicii de consiliere psihologică, pentru a-ți lucra nu doar corpul, ci și mentalul, când vine vorba de motivare în sport, mâncat echilibrat sau alte aspecte ce țin de starea de bine.

Dacă sănătatea, echilibrul, recuperarea medicală ori performanța sportivă se numără printre obiectivele tale, la Superfit ai tot ce-ți trebuie ca să le atingi.

Descoperă programele noastre, tehnologiile inovative pentru sănătate și echipa de specialiști.

Stabilește o programare și hai să începem!

* Rezultatele obţinute de către clienţii Centrului Superfit variază de la persoană la persoană, în funcţie de particularităţile individuale. Rezultatele nu sunt garantate. Mărturiile clienţilor prezentate pe acest site reprezintă opinii personale.