Superfit la Maratonul Bucuresti 2018

In week-end-ul care tocmai a trecut, am fost prezenti la Expo Maraton International Bucuresti 2018, pentru a prezenta noile servicii ale Centrului Superfit. Ne-am bucurat sa interactionam cu o multime dintre participantii la aceasta importanta competitie, care a ajuns la a 11-a editie.

La standul Centrului Superfit au venit numerosi alergatori, care au putut beneficia de cateva servicii gratuite. Astfel, dr. Serban Damian a efectuat analiza compozitiei corporale cu analizorul Tanita, precum si electrocardiograme, in timp ce fizioterapeutul Alexandra Georgescu a aplicat benzi kinesio si a facut detensionare miofasciala cu ajutorul unui blade. Cei doi specialisti au acordat consiliere pe domeniile lor, celor care au venit la stand.

Ne bucuram sa ne putem lauda cu rezultatele deosebite ale sportivilor care se antreneaza si se refac la Superfit. Astfel, Emanuel Trandafir s-a clasat pe locul 4 la proba de semimaraton, Alexandru Corneschi pe locul 2 la proba de 10 km, iar Robert Necula a urcat pe podium cu stafeta mixta, ocupand locul 2. Felicitari!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe