fbpx

Superfit la Maratonul Bucuresti 2018

In week-end-ul care tocmai a trecut, am fost prezenti la Expo Maraton International Bucuresti 2018, pentru a prezenta noile servicii ale Centrului Superfit. Ne-am bucurat sa interactionam cu o multime dintre participantii la aceasta importanta competitie, care a ajuns la a 11-a editie.

La standul Centrului Superfit au venit numerosi alergatori, care au putut beneficia de cateva servicii gratuite. Astfel, dr. Serban Damian a efectuat analiza compozitiei corporale cu analizorul Tanita, precum si electrocardiograme, in timp ce fizioterapeutul Alexandra Georgescu a aplicat benzi kinesio si a facut detensionare miofasciala cu ajutorul unui blade. Cei doi specialisti au acordat consiliere pe domeniile lor, celor care au venit la stand.

Ne bucuram sa ne putem lauda cu rezultatele deosebite ale sportivilor care se antreneaza si se refac la Superfit. Astfel, Emanuel Trandafir s-a clasat pe locul 4 la proba de semimaraton, Alexandru Corneschi pe locul 2 la proba de 10 km, iar Robert Necula a urcat pe podium cu stafeta mixta, ocupand locul 2. Felicitari!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe

Search

+

Dragi prieteni,

Pe fondul evoluţiei epidemiei COVID-19 am decis suspendarea activităţii la Centrul Medical Superfit, din dorinţa de a vă proteja pe voi, dar şi pe angajaţii şi colaboratorii noştri.

Vom anunţa reluarea activităţii imediat ce acest lucru se va putea face în siguranţă. Toate abonamentele se suspendă, dar nu se pierde nimic. Vă recomandăm să urmaţi indicaţiile oficiale şi să vă izolaţi la domiciliu.

Şi în această perioadă rămânem cu voi în contact. Dacă aveţi întrebări sau vă putem ajuta, nu ezitaţi să ne scrieţi la contact@superfit.ro sau pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/centrulsuperfit)

NOU Am lansat programe online de consultanţă în nutriţie şi scădere în greutate! Click aici pentru detalii »

De asemenea, puteţi intra în programe de consiliere psihologică online.

Vom lansa foarte curând şi programe de kinetoterapie şi antrenament online.

Vă mulţumim pentru înţelegere!