Kinetoterapia, sau terapia prin mișcare, reprezintă un pas important în recuperarea și menținerea stării tale de sănătate, precum și în prevenirea deficiențelor fizice. Cu cât se identifică cauzele și se descoperă din timp principalii factori de risc, cu atât se poate determina mai eficient un tratament și un program indi­vidualizat.

Prin terapie manuală, exerciții fizice, fizioterapie și montaje tape, vom crea un program adaptat nevoilor tale, care te va ajuta să te simți din nou mai bine în propriul tău corp. Alături de noi vei avea parte de o evaluare funcțională inițială, crearea unui program person­alizat și de o evaluare funcțională finală pentru a vedea rezultatele și progresul tău.

Programele de kinetoterapie sunt special create în funcție de caracteristi­cile tale, de vârstă, constituție și tipul de activitate și vor fi atent supravegheate în permanență de către un kinetoterapeut.

Efortul fizic controlat poate reduce valo­rile tensiunii arteriale în hipertensiunea arterială sau poate preveni instalarea diabetului zaharat. Kinetoterapia stimu­lează resursele de adaptare ale organis­mului prin exerciţiul fizic controlat şi corect dozat. Te așteptăm alături de noi să îți descoperi limitele, să le depășești, să îți conștientizezi postura și să te ajutăm să îți creezi un stil de viață sănătos.