Consultanta online

Dacă vrei să slăbești sau să iei în greutate, dar nu ai timp să ajungi la sediul nostru, te susținem prin programul la distanță.

Ce presupune consultanța online

Consultanța online presupune elaborarea unui program de scădere sau creștere în greutate pe baza datelor pe care ni le furnizezi. Iată pașii care urmează după ce te-ai înscris în programul de consultanță online:

  1. Îți trimitem un chestionar cu un set de întrebări la care va trebui să răspunzi cu multă atenție.
  2. Ne trimiți chestionarul completat, alături de poze care să ilustreze forma ta actuală (acestea rămân confidențiale, ca și datele din chestionar).
  3. După ce avem chestionarul, pozele și dovada plății, în cateva zile vei primi programul de scădere/ creștere în greutate.

Dacă totuși poți ajunge la Centrul Superfit, este de preferat să vii cel puțin pentru o primă consultație, astfel încât să creăm o legătură de colaborare cât mai eficientă.

Care sunt avantajele consultanței online

  • Primești un plan nutrițional personalizat, spre deosebire de dietele de pe Internet, care nu țin cont de nevoile organismului tău sau de preferințele alimentare;
  • Economisești timp cu deplasarea;
  • Ai acces la informații sigure, pentru ca scăderea/ creșterea în greutate să se facă mai eficient, dar și într-un mod sănătos, fără efecte adverse pe termen lung.

Consultanța online este pentru tine dacă...

  • Îți dorești să scazi sau să crești în greutate, însă nu locuiești în București și nu poți veni la Centrul Superfit;
  • Ai un program încărcat, dar te preocupă starea ta de sănătate și vrei să ți-o îmbunătățești;
  • Locuiești în afara țării și preferi o consultanță de nutriție în limba română.