Recuperare medicala online

Alege consultatiile de recuperare online!

Iti ofer o solutie rapida si eficienta, pentru care nu trebuie sa te deplasezi de acasa!

Sunt Dr. Codruta Cioponea, medic de Reabilitare Medicala specializata in recuperare musculo-scheletala. Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj- Napoca, Facultatea Medicina Generala.

Dupa terminarea facultatii fiind foarte pasionata de sport am inceput rezidentiatul de Medicina Sportiva pe care l-am facut timp de 2 ani. In acest interval de timp am fost Medicul Echipei Nationale de Rugby Feminin in cadrul stagiilor de preagatire precum si in timpul Campionatului ‘Seven 2010’, precum si voluntar in cadrul Centrului de Cercetari pentru Educatie Fizica si Sport.

De asemenea, pasiunea pentru miscare m-a determinat sa devin Instructor de Pilates si Yoga.

Regasindu-ma mai mult in partea de recuperare Sportiva mi-am inceput rezidentiatul de Reabilitare Medicala devenind Medic Specialist de Reabilitare Medicala 2018.

Pentru ca mi-am dorit sa imi aprofundez cunostiintele de Traumatologie si  Recuperare Sportiva am efectuat un stagiu de preagatirea in cadrul clinicii de Recuperare Traumatologica Sportiva -SportS2, Spitalul Universitar CHU Liege, sub coordonarea Profesorului Jean Francois Kaux.

Departamentul de Recuperare Traumatologica Sportiva pe care Profesorul Kaux in conduce a fost desemnat de catre Comitetul Olimpic International ca fiind Centrul de Excelenta pentru Preventia si Tratmentul Traumatismelor Sportive fiind singurul centru medical din lume care a primit recunoastere pentru meritele sale din partea celor trei organizatii: FIFA, Federatia Internationala  de Medicina Sportiva si Comitetul Olimpic International.

Sunt foarte pasionata de miscare si mai ales de alergat. Cred cu tarie ca este esentiala pentru o viata sanatoasa! De asemena sunt foarte sigura ca preventia este cheia succesului. De aceea impreuna cu Centrul Superfit am lansat programul de preventie si informare legata de cele mai frecvente accidentari ale alergatorilor.

Am studiat aprofundat biomecanica miscarii, si mai ales biomecanica alergarii, ramura pe care o consider esentiala in preventia si tratamentul accidentarilor sportive.

De ce sa alegi consultanta online?

  • Acum mai mult ca niciodata e important sa ne pastram si sa avem grija de sanatatea noastra!
  • Nu e nevoie sa te deplasezi, totul se face in fata calculatorului sau telefonului.
  • Preturi mai mici decat la clinica cu pana la 30%.
  • Este o metoda sigura de a primi un raspuns rapid.
  • Monitorizare periodica pe Skype / Zoom / Whatsapp sau la telefon.

Te-ai hotarat? Ai nevoie de parerea unui medic specialist?
Beneficiaza acum de serviciile mele!

Da click pe serviciul ales pentru a completa formularul de comanda si pentru a plati in siguranta cu cardul!

CONSULTATIE RECUPERARE ONLINE

Pachet online: consultatie recuperare, analiza si indicatii de echilibrare lanturi kinematice musculoscheletale

Dupa ce faci consultatia medicala poti sa incepi programul nostru de kinetoterapie online!  Click aici pentru detalii!