CAT DE MULT CONTEAZA PENTRU TINE SANATATEA COPILULUI TAU?
DAR GREUTATEA LUI?

DACA VREI O REZOLVARE, CEEA CE URMEAZA ESTE PENTRU TINE.

DA-I SANSA COPILULUI TAU SA TRAIASCA O VIATA NORMALA. KILOGRAMELE IN PLUS REPREZINTA O USA CATRE O MULTIME DE BOLI!

Sunt doctorul Serban Damian, nutritionist si ma voi ocupa personal de copilul tau! Si eu sunt parinte si inteleg ca nu iti este usor, dar daca facem ceea ce trebuie, problemele se pot rezolva. Alaturi de echipa mea de la Centrul Superfit vom fi alaturi de tine si copilul tau pe drumul catre o greutate normala.

DIETE SIMPLE SI EFICIENTE, FARA INFOMETARE

Nu ne plac extremele si exagerarile. Mergem pe metode cu eficienta dovedita stiintific, care nu pun in pericol sanatatea!

FARA PASTILE, CEAIURI SI DIETE ABSURDE

Copilul va manca alimente adevarate, iar tu vei invata cum sa ii alcatuiesti mesele incat sa poata mentine o greutate normala pana la varsta de adult!

COPILUL TAU VA INVATA CE INSEAMNA ALIMENTATIE SANATOASA

Educatia nutritionala ar trebui sa fie o materie scolara, dar nu este. Asa ca ii vom „preda” noi lectiile importante despre nutritie!

SUTE DE PACIENTI CU REZULTATE BUNE

Ne mandrim cu rezultate foarte bune. Toti cei care au urmat indicatiile noastre si-au atins rezultatele propuse!

NU VREM DOAR SA SLABEASCA, CI SA FIE MAI SANATOS

De aceea iti vom propune sa ii corectezi postura prin kinetoterapie si sa inceapa sa faca miscare.

NE INTERESEAZA SA NU II AFECTAM DEZVOLTAREA

Copilul tau se afla intr-o perioada de crestere si acumulari, asadar regimul nu trebuie sa interfereze cu dezvoltarea lui.

IATA CARE SUNT PASII CE TREBUIE URMATI

PRIMA CONSULTATIE

La prima intalnire vom afla totul despre copil – ce si cat mananca, cata miscare face, care este starea lui de sanatate. In plus il vom masura, ii vom determina compozitia corporala si vom face o analiza corporala 3D, care nu se mai face nicaieri in Romania.

ANALIZE SI INVESTIGATII

Noi iti vom recomanda in primul rand sa ii faci analize de sange, dar mai mult decat atat poti sa ii faci o testare cardiometabolica, adica o analiza complexa a metabolismului, inimii si plamanilor, in repaus si efort. Cu datele obtinute iti putem concepe un program cu adevarat personalizat!

PROGRAMELE DE NUTRITIE

Programele noastre se intind pe luni de zile, pentru ca stim ca e nevoie de sustinere pe termen lung. La inceput vei primi un dosar cu recomandari, care cuprinde in principal regimurile special alcatuite pentru copil, dar si un program de exercitii fizice. Apoi vei veni periodic sa ii monitorizam evolutia, ca sa fim siguri ca merge in directia corecta.

MISCARE SI KINETO

Nu doar iti vom recomanda sa faca miscare, ci iti oferim posibilitatea sa vina la antrenamente si kinetoterapie in studioul modern al Centrului Superfit, sub atenta indrumare a terapeutilor si antrenorilor nostri personali. Avem echipamente pentru o multime de tipuri de antrenament!

MONITORIZARE

Dupa ce copilul tau va ajunge la greutate normala, e bine sa pastrezi legatura cu noi, pentru monitorizare pe termen lung, astfel incat sa ne asiguram ca se dezvolta in parametri optimi.

Primim minori (<16 ani) doar însoțiti de un adult (părinte, tutore legal). Varsta minima de la care oferim consultatii este de 7 ani.