CÂT DE MULT CONTEAZĂ PENTRU TINE SĂNATATEA COPILULUI TĂU?
DAR GREUTATEA LUI?

DA-I ŞANSA COPILULUI TĂU SĂ TRĂIASCĂ O VIAŢĂ NORMALĂ. KILOGRAMELE ÎN PLUS REPREZINTĂ O UŞĂ CĂTRE O MULŢIME DE BOLI!

Sunt doctorul Şerban Damian, nutriţionist şi mă voi ocupa personal de copilul tău! Şi eu sunt părinte şi înţeleg că nu îţi este uşor, dar dacă facem ceea ce trebuie, problemele se pot rezolva. Împreună cu echipa mea de la Centrul Superfit vom fi alături de tine şi copilul tău pe drumul către o greutate optimă.

DIETE SIMPLE ŞI EFICIENTE, FĂRĂ ÎNFOMETARE

Nu ne plac extremele şi exagerările. Mergem pe metode cu eficienţă dovedită ştiinţific, care nu pun în pericol sănătatea!

FĂRĂ PASTILE, CEAIURI ŞI DIETE ABSURDE

Copilul va mânca alimente adevărate, iar tu vei învăţa cum să îi alcătuieşti mesele încât să poată menţine o greutate normală până la vârsta de adult!

COPILUL TĂU VA ÎNVĂŢA CE ÎNSEAMNĂ ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ

Educaţia nutriţională ar trebui să fie o materie şcolară, dar nu este. Aşa că îi vom „preda” noi lecţiile importante despre nutriţie!

SUTE DE PACIENTI CU REZULTATE BUNE

Ne mandrim cu rezultate foarte bune. Toti cei care au urmat indicatiile noastre si-au atins rezultatele propuse!

NU VREM DOAR SA SLABEASCA, CI SA FIE MAI SANATOS

De aceea iti vom propune sa ii corectezi postura prin kinetoterapie si sa inceapa sa faca miscare.

NE INTERESEAZA SA NU II AFECTAM DEZVOLTAREA

Copilul tau se afla intr-o perioada de crestere si acumulari, asadar regimul nu trebuie sa interfereze cu dezvoltarea lui.

IATĂ CARE SUNT PAŞII CE TREBUIE URMAŢI

PRIMA CONSULTATIE

La prima intalnire vom afla totul despre copil – ce si cat mananca, cata miscare face, care este starea lui de sanatate. In plus il vom masura, ii vom determina compozitia corporala si vom face o analiza corporala 3D, care nu se mai face nicaieri in Romania.

ANALIZE SI INVESTIGATII

Noi iti vom recomanda in primul rand sa ii faci analize de sange, dar mai mult decat atat poti sa ii faci o testare cardiometabolica, adica o analiza complexa a metabolismului, inimii si plamanilor, in repaus si efort. Cu datele obtinute iti putem concepe un program cu adevarat personalizat!

PROGRAMELE DE NUTRITIE

Programele noastre se intind pe luni de zile, pentru ca stim ca e nevoie de sustinere pe termen lung. La inceput vei primi un dosar cu recomandari, care cuprinde in principal regimurile special alcatuite pentru copil, dar si un program de exercitii fizice. Apoi vei veni periodic sa ii monitorizam evolutia, ca sa fim siguri ca merge in directia corecta.

MISCARE SI KINETO

Nu doar iti vom recomanda sa faca miscare, ci iti oferim posibilitatea sa vina la antrenamente si kinetoterapie in studioul modern al Centrului Superfit, sub atenta indrumare a terapeutilor si antrenorilor nostri personali. Avem echipamente pentru o multime de tipuri de antrenament!

MONITORIZARE

Dupa ce copilul tau va ajunge la greutate normala, e bine sa pastrezi legatura cu noi, pentru monitorizare pe termen lung, astfel incat sa ne asiguram ca se dezvolta in parametri optimi.

Primim minori (<16 ani) doar însoțiti de un adult (părinte, tutore legal). Varsta minima de la care oferim consultatii este de 7 ani.