Bicicleta stationara

Bicicleta staționară Kettler se poate utiliza de către oricine, indiferent de condiția fizică. Antrenamentul regulat ajută la controlul greutății, îmbunătățește sistemul imunitar și reduce riscul de dezvoltare a bolilor cronice. Aparatul poate fi setat pe o activitate moderată sau intensă, în funcție de obiectivele pe care le are fiecare.

 

Beneficiile bicicletei staționare Kettler:

Arde eficient caloriile: un antrenament de o oră pe bicicleta staționară poate să ardă între 300 și 700 de calorii, în funcție de dificultatea cu care se lucrează și de greutatea pe care o are cel care se antrenează.

Protejează articulațiile: spre deosebire de alte activități aerobice, bicicleta staționară nu afectează articulațiile. De aceea este potrivită și pentru persoanele cu exces de greutate deoarece reduce stresul mecanic pus pe spate, bazin, glezne și genunchi.

Îmbunătățirea sistemului cardiovascular: antrenamentul regulat cu bicicleta staționară ajută la circulația sângelui, la scăderea tensiunii, reglarea glicemiei și poate chiar preveni infarctul.

Întărește grupele mari de mușchi care susțin spatele, picioarele și coapsele, precum și bicepșii femurali din spatele coapsei.

Îmbunătățește flexibilitatea musculară și a articulațiilor coloanei vertebrale.

Este un antrenament ideal pentru persoanele care doresc pierderea în greutate deoarece ajută la arderea caloriilor într-un mod foarte eficient.

 

În timpul folosirii acestui aparat, este indicat un echipament adecvat pentru evitarea oricăror probleme și pentru eficiența antrenamentului. Se recomandă pantalonii strâmți, ca să nu se agațe de pedale și încălțăminte cu talpa tare pentru ca în timpul pedalării să se folosească întreaga talpă. Mai sunt necesare un prosop din fibre naturale și o sticlă de apă la temperatura camerei.