Despre FLORENTINA DIN

fizioterapeut

Numele meu este Georgiana – Florentina Din și sunt absolventă a Facultații de Educație Fizică și Sport, licențiată în kinetoterapie și motricitate specială și masterandă a programului de studii kinetoterapia în afecțiuni locomotorii.

În prezent activez ca și kinetoterapeut la Centrul Medical Superfit și totodată sunt cadru didactic la Colegiul Universitar Spiru Haret, specializarea asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare.

De-a lungul timpului, am adunat experiență în cadrul spitalelor și clinicilor de recuperare medicală, dar mi-am îndreptat atenția către traumatologia sportivă, fiind kinetoterapeut la echipa de senioare – handbal feminin a Clubului Municipal București.

Programele de kinetoterapie realizate de mine sunt special concepute ținând cont de constituția pacientului, vârsta, afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție a bolii, dar și existența altor afecțiuni.

În cadrul programelor de kinetoterapie din Centrul Medical Superfit, fiecare pacient beneficiaza individual de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut.

 

 

”Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îți place ce faci, atunci vei avea succes!”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe