Echipamentele Desmozone D-Line și V-line se adresează în special sportivilor de performanță care doresc rezultate și, în același timp, vor să reducă riscul de accidentare.

Tehnologia inovatoare de antrenament este izoinerțială și ajută sportivii să-și maximizeze rezistența și controlul de bază în timpul competițiilor.

Antrenamentul izoinerțial reprezintă un antrenament revoluționar de rezistență ce utilizează principiile antrenamentului de forță, însă permite mușchilor să lucreze o gamă mult mai largă de exerciții, comparativ cu aparatele tradiționale.

În antrenamentele tradiționale de forță, direcția mișcării variază de la un exercițiu la altul, dar direcția gravitației este întotdeauna aceeași. În antrenamentul izoinerțial se menține o inerție constantă în diferite tipuri de mișcări, astfel că mușchii lucrează la forță maximă în fiecare unghi.

Acest echipament este util în special atleților, oferind importante beneficii mușchilor, care devin cu 30% mai puternici în urma acestor antrenamente. Exercițiile de acest tip ajută inclusiv ligamentele și tendoanele din jurul mușchilor, sporesc flexibilitatea acestora și reduc durerile musculare pe viitor.

Studiile științifice pe antrenamentele izoinerțiale arată că acest tip de antrenament stimulează dezvoltarea și rezistența mușchilor și ajută la activarea masei musculare, rezultatele fiind astfel incomparabile cu tradiționalele exerciții cu greutăți. Această tehnologie ajută atleții să-și îmbunătățească rezistența și flexibilitatea, înregistrând astfel performanță ridicată și risc scăzut de accidentare.

 

 

Beneficiile antrenamentului izoinerțial pentru atleți:

  1. Îmbunătățește amplitudinea mișcărilor,
  2. Sporește rezistența,
  3. Ajută la creșterea masei musculare,
  4. Reduce durerile musculare,
  5. Reduce riscul de accidentare.