Antrenament facilitare neuromotorie

Dezvoltă-ți capacitatea de învățare fizică și mentală prin antrenamentul de facilitare neuromotorie!

Ce este antrenamentul de facilitare neuromotorie

Antrenamentul de facilitare neuromotorie presupune stimularea transdermică a cortexului motor, ceea ce favorizează învățarea cu mai multă ușurință a unor mișcări specifice sportului practicat.

La Superfit poți face antrenament de facilitare neuromotorie cu Halo Sport, un dispozitiv revoluționar care stimulează creierul și corpul pentru eficientizarea antrenamentelor sportive.

Cum funcționează antrenamentul de facilitare neuromotorie

Corpul uman este dotat cu aproximativ 100 de miliarde de neuroni, dintre care doar 11 miliarde se află în cortexul cerebral. Neuronii au o mare abilitate de a transmite semnale electro-chimice.

Plasticitatea reprezintă modul în care creierul nostru poate întări relațiile între neuroni și poate chiar forma noi căi funcționale. Această abilitate unică a creierului de a se adapta ajută foarte mult la obținerea rezultatelor dorite în sport, dar nu numai. Prin intermediul acestui proces, se progresează de la un nivel mediu de mișcări ale unui începător la mișcările puternice și precise ale unui profesionist.

Halo Sport acționează la nivelul creierului pentru a-i amplifica plasticitatea naturală. Prin neurostimularea realizată de acest echipament revoluționar, se ajunge la o hiper-plasticitate a creierului, ceea îi amplifică abilitatea de a învăța și de a se adapta antrenamentelor de performanță.

Tehnologia de stimulare a creierului se realizează prin intermediul căștilor în timp ce se ascultă muzică, fiind accelerată memoria musculară. În urma acestui neurotraining, mușchii răspund mai repede la antrenament, astfel că acesta va fi mai eficient, iar sportivii vor obține rezultate vizibile mai bune, mult mai rapid.

Care sunt avantajele antrenamentului de facilitare neuromotorie

 

  • Este 100% sigur, neinvaziv, fără efecte adverse, bazat pe zeci de ani de cercetări și studii medicale;
  • Crește plasticitatea creierului, ceea ce determină o capacitate ridicată de învățare și adaptare la antrenament;
  • Îmbunătățește concentrarea;
  • Ajută la o mai bună coordonare;
  • Stimulează memoria;
  • Amplifică eficiența în sport la nivel de elite;
  • Aplicația permite utilizatorilor să vizeze o anumită zonă a corpului, în funcție de obiectivele urmărite.

Antrenamentul de facilitare neuromotorie este pentru tine dacă...

  • Vrei să-ți stimulezi memoria și capacitatea de învățare. Indiferent că te antrenezi pentru un maraton, studiezi o piesă pentru pian sau muncești, creierul tău are nevoie de stimulare;
  • Ești sportiv profesionist sau amator și îți dorești să-ți îmbunătățești performanțele atletice.

Te așteptăm la Superfit să-ți antrenezi corpul și mintea!