fbpx

Refacere dupa un concurs de 12 ore de alergare

Unul dintre sportivii apropiati Centrului Superfit a devenit campion national la proba de alergare pe durata a 12 ore. Florin Ionita a alergat in acest interval de timp 128,6 km si a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la Timisoara.

Dupa un asemenea efort, organismul lui are nevoie de refacere rapida, de aceea a venit ca de obicei la noi unde a beneficiat de serviciile de refacere, in mod special drenaj limfatic, masaj oscilatoriu profund si cold compression.

Sa vedem ce spune Florin despre experienta lui la S24H:

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe

Search

+

Dragi prieteni,

Pe fondul evoluţiei epidemiei COVID-19 am decis suspendarea activităţii la Centrul Medical Superfit, din dorinţa de a vă proteja pe voi, dar şi pe angajaţii şi colaboratorii noştri.

Vom anunţa reluarea activităţii imediat ce acest lucru se va putea face în siguranţă. Toate abonamentele se suspendă, dar nu se pierde nimic. Vă recomandăm să urmaţi indicaţiile oficiale şi să vă izolaţi la domiciliu.

Şi în această perioadă rămânem cu voi în contact. Dacă aveţi întrebări sau vă putem ajuta, nu ezitaţi să ne scrieţi la contact@superfit.ro sau pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/centrulsuperfit)

NOU Am lansat programe online de consultanţă în nutriţie şi scădere în greutate! Click aici pentru detalii »

De asemenea, puteţi intra în programe de consiliere psihologică online.

Vom lansa foarte curând şi programe de kinetoterapie şi antrenament online.

Vă mulţumim pentru înţelegere!