VREI SĂ DESCOPERI ADEVĂRATUL POTENȚIAL AL CORPULUI TĂU?

Vrei să slăbești sau să crești în greutate? Ai probleme medicale? Vrei să înveți să mănânci sănătos și să faci mișcare în siguranță? Vino la Superfit!

INTRĂ ÎN SECȚIUNEA DEDICATĂ SPORTIVILOR!

Servicii de testare fiziologică a performanțelor sportive

Pentru mulţi dintre noi, a mânca sănătos şi a face mişcare reprezintă o adevărată provocare. Centrul de nutriţie Superfit, aflat în Bucureşti este pregătit pentru a te îndruma şi susţine pe drumul către un stil de viaţă sănătos şi un corp frumos.
Indiferent dacă trebuie să slăbești sau să crești în greutate, dacă vrei să înveți să mănânci sănătos şi cum să te antrenezi corect, sau dacă dorești să faci performanţă în sport, Superfit îți stă la dispoziţie cu servicii dedicate.
Cu ajutorul specialiştilor (nutriţionist, antrenor, psiholog) vei obţine cele mai bune rezultate, într-un timp mult mai scurt, cu eforturi şi cheltuieli mai reduse.
Te aşteptăm la Centrul Superfit, o clinică dotată cu aparatură modernă, unică în România, pentru a-ți oferi servicii de nutriţie clinică, nutriţie sportivă, nutriţie pediatrică, scădere şi creştere în greutate şi fitness, testări fiziologice ale performanțelor fizice.
Superfit înseamnă în primul rând performanţă, iar performanţa înseamnă depăşirea limitelor.
Depăşește-ți limitele alături de noi!

Bine ai venit la Superfit!

PROGRAMELE SUPERFIT

Venim în întâmpinarea ta cu o serie de programe pe termen scurt, mediu sau lung, combinând diverse tipuri de servicii (nutriție, antrenament, coaching), care să acopere toate necesitățile.

INVESTIGAȚII SPECIALE

Adevărata personalizare a recomandărilor se poate face doar dacă recurgem la metode științifice care investighează compoziția corporală, metabolismul și răspunsul la efort.

SERVICII CONEXE

Colaborăm cu profesioniști din alte domenii, la care vei beneficia de prețuri preferențiale: săli de fitness, laboratoare de analize și investigații medicale, servicii de catering, echipament sportiv.

La Centrul Superfit problemele tale cu greutatea vor deveni istorie!

Sunt dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv acreditat CIO și voi fi alături de tine pe drumul către descoperirea adevăratului potențial al corpului tău.

> Metoda pe care o aplicăm este cea medicală – fără diete inventate, combinații alimentare aiuristice, pastile, ceaiuri și prafuri “minune”

> Punem accentul pe schimbarea stilului de viață – pentru că doar așa vei reuși să slăbești și mai ales să te menții pe termen lung

> Vei mânca normal, pe săturate și gustos – de ce să te chinui inutil, când poți să faci totul într-un mod inteligent și foarte eficient?

> Îmbinăm cele trei elemente de bază – NUTRIȚIA, SPORTUL si CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ

> Meniurile tale vor fi personalizate – vom lucra împreună pe toată perioada de timp până la atingerea greutății normale, apoi te ajutăm să te menții

> Îți vei afla compoziția corporală (grăsime, mușchi, apă) cu ajutorul unui echipament computerizat performant

> Poti beneficia de investigatii fiziologice pentru a afla rata metabolismului in repaus si efort.

> La final vei fi un cu totul alt om – mai sănătos, mai frumos și mai optimist 🙂

CELE MAI NOI ARTICOLE PE BLOGUL SUPERFIT

Obezitatea în adolescență – consecințe la vârsta adultă

Obezitatea reprezintă una dintre marile probleme de sănătate ale prezentului, care riscă să se agraveze de la an la an, mai ales că se instalează de la vârste tot mai fragede. La nivel global, 1 din 10 persoane cu vârsta între 5 și 17 ani este supraponderală sau obeză, iar statisticile arată o tendință de creștere rapidă în diferite regiuni și state.

Partea alarmantă este că majoritatea adolescenților duc cu ei la vârsta adultă această „moștenire”: 4 din 5 adolescenți obezi vor continua să aibă probleme cu greutatea la maturitate. 
Citeşte mai mult

Cum se recuperează după accident un campion triatlonist

Răbdarea este una dintre lecțiile pe care Cătălin Romas, triatlonist profesionist, le-a învățat datorită sportului. Cu toate acestea, nu i-a fost ușor ca timp de o lună să nu facă deloc mișcare și să spună “stop” programului său de pregătire pentru concursuri, din cauza unui accident.

După o perioadă în care competițiile sportive au fost amânate sau anulate din cauza pandemiei de COVID-19, Cătălin a avut parte de încă o pauză nedorită: a fost lovit de o mașină în timpul antrenamentului de ciclism, iar după operație a trebuit să urmeze recuperarea medicală.
Citeşte mai mult

5000

PACIENȚI MULȚUMIȚI

30

TIPURI DE PACHETE

15

ANI DE EXPERIENȚĂ

14286

KILOGRAME SLĂBITE

Harta