VREI SĂ DESCOPERI ADEVĂRATUL POTENȚIAL AL CORPULUI TĂU?

Vrei să slăbești sau să crești în greutate? Ai probleme medicale? Vrei să înveți să mănânci sănătos și să faci mișcare în siguranță? Vino la Superfit!

INTRĂ ÎN SECȚIUNEA DEDICATĂ SPORTIVILOR!

Servicii de testare fiziologică a performanțelor sportive

Pentru mulţi dintre noi, a mânca sănătos şi a face mişcare reprezintă o adevărată provocare. Centrul de nutriţie Superfit, aflat în Bucureşti este pregătit pentru a te îndruma şi susţine pe drumul către un stil de viaţă sănătos şi un corp frumos.
Indiferent dacă trebuie să slăbești sau să crești în greutate, dacă vrei să înveți să mănânci sănătos şi cum să te antrenezi corect, sau dacă dorești să faci performanţă în sport, Superfit îți stă la dispoziţie cu servicii dedicate.
Cu ajutorul specialiştilor (nutriţionist, antrenor, psiholog) vei obţine cele mai bune rezultate, într-un timp mult mai scurt, cu eforturi şi cheltuieli mai reduse.
Te aşteptăm la Centrul Superfit, o clinică dotată cu aparatură modernă, unică în România, pentru a-ți oferi servicii de nutriţie clinică, nutriţie sportivă, nutriţie pediatrică, scădere şi creştere în greutate şi fitness, testări fiziologice ale performanțelor fizice.
Superfit înseamnă în primul rând performanţă, iar performanţa înseamnă depăşirea limitelor.
Depăşește-ți limitele alături de noi!

Bine ai venit la Superfit!

PROGRAMELE SUPERFIT

Venim în întâmpinarea ta cu o serie de programe pe termen scurt, mediu sau lung, combinând diverse tipuri de servicii (nutriție, antrenament, coaching), care să acopere toate necesitățile.

INVESTIGAȚII SPECIALE

Adevărata personalizare a recomandărilor se poate face doar dacă recurgem la metode științifice care investighează compoziția corporală, metabolismul și răspunsul la efort.

SERVICII CONEXE

Colaborăm cu profesioniști din alte domenii, la care vei beneficia de prețuri preferențiale: săli de fitness, laboratoare de analize și investigații medicale, servicii de catering, echipament sportiv.

La Centrul Superfit problemele tale cu greutatea vor deveni istorie!

Sunt dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv acreditat CIO și voi fi alături de tine pe drumul către descoperirea adevăratului potențial al corpului tău.

> Metoda pe care o aplicăm este cea medicală – fără diete inventate, combinații alimentare aiuristice, pastile, ceaiuri și prafuri “minune”

> Punem accentul pe schimbarea stilului de viață – pentru că doar așa vei reuși să slăbești și mai ales să te menții pe termen lung

> Vei mânca normal, pe săturate și gustos – de ce să te chinui inutil, când poți să faci totul într-un mod inteligent și foarte eficient?

> Îmbinăm cele trei elemente de bază – NUTRIȚIA, SPORTUL si CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ

> Meniurile tale vor fi personalizate – vom lucra împreună pe toată perioada de timp până la atingerea greutății normale, apoi te ajutăm să te menții

> Îți vei afla compoziția corporală (grăsime, mușchi, apă) cu ajutorul unui echipament computerizat performant

> Poti beneficia de investigatii fiziologice pentru a afla rata metabolismului in repaus si efort.

> La final vei fi un cu totul alt om – mai sănătos, mai frumos și mai optimist 🙂

CELE MAI NOI ARTICOLE PE BLOGUL SUPERFIT

tratament fasciita plantara

Cum previi și tratezi fasciita plantară

Durerea în talpă, localizată în partea inferioară a călcâiului, este un semn că s-ar putea să ai fasciită plantară, una dintre cele mai comune afecțiuni în rândul alergătorilor.


Ce este fasciita plantară


Fascia plantară este o bandă de țesut fibros care leagă călcâiul de partea din față a piciorului. Aceasta suportă toată greutatea corpului, acționează ca un amortizor și sprijină arcul labei piciorului. Când țesutul este suprasolicitat, pe fondul unor factori de predispoziție, apare durerea.


Citeşte mai mult

Cât de mult ne-a schimbat izolarea – rezultatele studiului nostru

Te-ai gandit ce o sa le povestesti nepotilor despre primavara anului 2020?


Cum am stat noi toti, mai mult sau mai putin cuminti in casa, tinand la respect inamicul invizibil care ne-a dat vietile peste cap. O sa fie cu mult mai putin palpitant decat povestile de razboi ale bunicilor nostri, totusi este o etapa complet neasteptata pe care am fost nevoiti sa o parcurgem si care a lasat urmari in existenta noastra.


Excluzandu-i pe cei care au avut ghinionul sa faca boala si sa petreaca saptamani prin spitale, noi toti ceilalti am avut parte de o intrerupere brutala a cursului vietii, despre al carei impact am vrut sa aflam mai multe cu ajutorul unui sondaj pe care l-am lansat pe Facebook timp de 1 saptamana si care a adunat 300 de raspunsuri.


Citeşte mai mult

5000

PACIENȚI MULȚUMIȚI

30

TIPURI DE PACHETE

15

ANI DE EXPERIENȚĂ

14286

KILOGRAME SLĂBITE

Harta