VREI SĂ DESCOPERI ADEVĂRATUL POTENȚIAL AL CORPULUI TĂU?

Vrei să slăbești sau să crești în greutate? Ai probleme medicale? Vrei să înveți să mănânci sănătos și să faci mișcare în siguranță? Vino la Superfit!

INTRĂ ÎN SECȚIUNEA DEDICATĂ SPORTIVILOR!

Servicii de testare fiziologică a performanțelor sportive

Pentru mulţi dintre noi, a mânca sănătos şi a face mişcare reprezintă o adevărată provocare. Centrul de nutriţie Superfit, aflat în Bucureşti este pregătit pentru a te îndruma şi susţine pe drumul către un stil de viaţă sănătos şi un corp frumos.
Indiferent dacă trebuie să slăbești sau să crești în greutate, dacă vrei să înveți să mănânci sănătos şi cum să te antrenezi corect, sau dacă dorești să faci performanţă în sport, Superfit îți stă la dispoziţie cu servicii dedicate.
Cu ajutorul specialiştilor (nutriţionist, antrenor, psiholog) vei obţine cele mai bune rezultate, într-un timp mult mai scurt, cu eforturi şi cheltuieli mai reduse.
Te aşteptăm la Centrul Superfit, o clinică dotată cu aparatură modernă, unică în România, pentru a-ți oferi servicii de nutriţie clinică, nutriţie sportivă, nutriţie pediatrică, scădere şi creştere în greutate şi fitness, testări fiziologice ale performanțelor fizice.
Superfit înseamnă în primul rând performanţă, iar performanţa înseamnă depăşirea limitelor.
Depăşește-ți limitele alături de noi!

Bine ai venit la Superfit!

PROGRAMELE SUPERFIT

Venim în întâmpinarea ta cu o serie de programe pe termen scurt, mediu sau lung, combinând diverse tipuri de servicii (nutriție, antrenament, coaching), care să acopere toate necesitățile.

INVESTIGAȚII SPECIALE

Adevărata personalizare a recomandărilor se poate face doar dacă recurgem la metode științifice care investighează compoziția corporală, metabolismul și răspunsul la efort.

SERVICII CONEXE

Colaborăm cu profesioniști din alte domenii, la care vei beneficia de prețuri preferențiale: săli de fitness, laboratoare de analize și investigații medicale, servicii de catering, echipament sportiv.

La Centrul Superfit problemele tale cu greutatea vor deveni istorie!

Sunt dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv acreditat CIO și voi fi alături de tine pe drumul către descoperirea adevăratului potențial al corpului tău.

> Metoda pe care o aplicăm este cea medicală – fără diete inventate, combinații alimentare aiuristice, pastile, ceaiuri și prafuri “minune”

> Punem accentul pe schimbarea stilului de viață – pentru că doar așa vei reuși să slăbești și mai ales să te menții pe termen lung

> Vei mânca normal, pe săturate și gustos – de ce să te chinui inutil, când poți să faci totul într-un mod inteligent și foarte eficient?

> Îmbinăm cele trei elemente de bază – NUTRIȚIA, SPORTUL si CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ

> Meniurile tale vor fi personalizate – vom lucra împreună pe toată perioada de timp până la atingerea greutății normale, apoi te ajutăm să te menții

> Îți vei afla compoziția corporală (grăsime, mușchi, apă) cu ajutorul unui echipament computerizat performant

> Poti beneficia de investigatii fiziologice pentru a afla rata metabolismului in repaus si efort.

> La final vei fi un cu totul alt om – mai sănătos, mai frumos și mai optimist 🙂

CELE MAI NOI ARTICOLE PE BLOGUL SUPERFIT

protocol alfredson

Tendinita ahileană – prevenție și tratament

O durere sâcâitoare deasupra călcâiului, care reapare constant la alergare sau alt efort fizic. Este semnul că s-ar putea să ai tendinită ahileană, o afecțiune comună în rândul alergătorilor, în special în cazul bărbaților de vârstă medie.


Ce este tendinita ahileană și cum se manifestă


Tendoanele sunt țesuturi fibroase formate din colagen, asemeni ligamentelor și fasciilor. Dacă ligamentele conectează oasele, iar fasciile, mușchii, tendoanele asigură legătura dintre os și mușchi, fiind structuri flexibile. La alergare sau sărituri, tendonul funcționează ca un elastic, conservând și apoi eliberând energia, ceea ce înseamnă că trebuie să fie foarte rezistent.


Citeşte mai mult
sportul in exces

De ce nu e bine să faci prea mult sport dintr-odată

Începutul de an abundă în decizii de a face mai multă mișcare, fie că este vorba de a merge constant la sală, de fotbal, alergare sau orice alt sport. După ani de sedentarism, devenim brusc motivați să fim 100% activi, ca să recuperăm timpul pierdut.


Însă activitatea fizică intensă, în special după o perioadă prelungită de inactivitate, poate provoca probleme dincolo de nivelul muscular. Astfel, pot apărea disfuncții mecanice și biochimice ale membranelor celulare musculare, care cauzează la rândul lor ruperea celulelor mușchilor scheletici (striați). În termeni medicali, aceasta poartă denumirea de rabdomioliză.


Citeşte mai mult

5000

PACIENȚI MULȚUMIȚI

30

TIPURI DE PACHETE

15

ANI DE EXPERIENȚĂ

14286

KILOGRAME SLĂBITE

Harta