fbpx

Cum se antreneaza un campion de kickboxing

Cristian Milea este campion de kickboxing si se pregateste sa participe la doua turnee piramidale, pe durata carora va marca si 100 de meciuri.

L-am primit cu drag la Centrul Superfit pentru a se antrena alaturi de master trainer-ul nostru, Raul Toma, care ii solicita atentia si agilitatea cu ajutorul echipamentului FitLight.

Doctorul Serban Damian l-a testat din cap pana in picioare: analiza compozitiei corporale, analiza corporala 3D si testare cardiometabolica. Toti parametrii fiziologici ai sportivului sunt de exceptie, ceea ce ne face increzatori in victoria lui.

Alexandra Georgescu, fizioterapeut a avut grija de fiecare data sa ii ofere programul de refacere adecvat, pentru ca nu este usor sa ai doua antrenamente grele in fiecare zi.

Va vom tine la curent cu evolutia sportivului nostru!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe

Search

+

Dragi prieteni,

Pe fondul evoluţiei epidemiei COVID-19 am decis suspendarea activităţii la Centrul Medical Superfit, din dorinţa de a vă proteja pe voi, dar şi pe angajaţii şi colaboratorii noştri.

Vom anunţa reluarea activităţii imediat ce acest lucru se va putea face în siguranţă. Toate abonamentele se suspendă, dar nu se pierde nimic. Vă recomandăm să urmaţi indicaţiile oficiale şi să vă izolaţi la domiciliu.

Şi în această perioadă rămânem cu voi în contact. Dacă aveţi întrebări sau vă putem ajuta, nu ezitaţi să ne scrieţi la contact@superfit.ro sau pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/centrulsuperfit)

NOU Am lansat programe online de consultanţă în nutriţie şi scădere în greutate! Click aici pentru detalii »

De asemenea, puteţi intra în programe de consiliere psihologică online.

Vom lansa foarte curând şi programe de kinetoterapie şi antrenament online.

Vă mulţumim pentru înţelegere!