• NUTRITIE
  • ANTRENAMENT
  • INVESTIGATII
  • REFACERE
  • RECUPERARE

Oamenii cu obiective clare vor încerca mereu să găsească soluții pentru a și le atinge. Iar atingerea obiectivelor înseamnă informație, timp, motivare, resurse și, uneori, alți oameni care să ajute.

Dacă sănătatea, echilibrul, recuperarea medicală ori performanța sportivă se numără printre obiectivele tale, călătoria ta către atingerea acestora începe aici, alături de noi, la Superfit!

Centrul Superfit înseamnă o echipă multidisciplinară formată din medici, nutriționiști, psihologi, kinetoterapeuți, antrenori personali și echipamente de ultimă generație, unele dintre acestea fiind unice în România.

Suntem mai mult decât o simplă clinică de nutriţie, mai mult decât o simplă sală de fitness, mai mult decât un simplu laborator de investigaţii fiziologice sau o simplă clinică de recuperare. Suntem toate acestea la un loc şi chiar mai mult!

Atât echipa cât și aparatura ultraperformantă îți vor fi alături pe tot drumul în atingerea obiectivelor tale. Iar acest drum va începe cu o diagnosticare corectă a problemelor care te-ar putea împiedica să obții rezultatele dorite. Prin evaluările noastre, identificăm nevoile, obiectivele și îți oferim un mediu de susținere și orientare pentru ca tu să-ți atingi întreg potențialul, indiferent dacă vrei o sănătate mai bună, un management al durerii, o performanță sportivă sau să devii super FIT.

Vino alături de noi la Centrul Superfit ca să descoperi programele noastre, tehnologiile inovatoare și specialiștii noștri pasionați de ceea ce fac – știință și rezultate!