POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SUPERFIT

Protecţia datelor cu caracter personal

SC SUPERFIT EXPERT SRL detine notificarea nr. 26696 din noiembrie 2012 de la ANSPDCP.

Colectarea datelor face doar cu acordul dumneavoastră şi în scopul programării consultaţiilor, a încheierii contractelor, pentru reclamă şi marketing.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea operatorului (S.C. SUPERFIT EXPERT S.R.L) de a încheia contractul / de a fi programat la o consultaţie etc., acestuia din urmă lipsindu-i una din condiţiile esenţiale, respectiv identitatea părţilor.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, vă informăm că S.C. SUPERFIT EXPERT S.R.L., înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/1517/2007, având CUI:  RO20803314, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau o altă persoană.

Superfit.ro are grija de interesele personale ale clientilor sai şi ale tuturor persoanelor ce accesează Site-ul si cauta sa asigure atat siguranta navigarii, rasplatind astfel increderea acordata de clienti (prin client/clienti se va intelege orice persoană care si-a exprimat acordul in vederea inregistrarii e-mailului personal sau a altor date pertsonale, in baza de date a societatii).

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni si Conditii » şi se completeaza cu acestea.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date, Superfit.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: stabilirea programarilor la Centrul Superfit, incheiere de contracte, reclama si marketing

Prin completarea datelor dvs. in formularul de programare sau contact declarati ca acceptati in mod voluntar ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date Superfit.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 26696 din noiembrie 2012, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Superfit.ro.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi folosite si in scopul monitorizarii, securitatii si paza persoanelor, bunurilor, spatiilor, prin camere video amplasate in sediile showroom-urilor.

Datele dumneavoastră vor fi păstrate conform contractelor în desfășurare (perioada contractuală) plus o perioadă suplimentară de 10 ani de la ultima factură emisă către dumneavoastră, conform Legii Contabilității nr. 82/1991, republicată.

Datele dumneavoastră vor fi transmise doar către instituțiile autorizate ale statului, în vederea respectării obligațiilor fiscale și departamentul nostru de contabilitate.
Va informam ca aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor din baza noastră de date ! Stergerea datelor se face numai in baza unei solicitari exprese adresate Superfit.ro prin intermediul unui e-mail catre adrea contact@superfit.ro

 Datele dvs. cu caracter personal, colectate şi prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail,  numarul de telefon, varsta, ocupatie, oras, servicii solicitate pentru programare.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv :

* dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,

* dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,

* dreptul de stergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,

* dreptul la restrictionarea prelucrarii, conform art.18 din Regulament,

* dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,

*  dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,

* dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,

* dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personl şi privind libera circulaţie a acestor date.

Totodata, va informam ca aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de marketing direct şi de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul administrativ din str. Moise Nicoara 20, sector 3, Bucuresti, Romania.

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.

In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.

Va informam ca atunci cand vizitati site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.

Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate de ujmag si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii tale.

Superfit.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Superfit.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

Superfit.ro, colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare. De asemenea, Superfit.ro nu va dezvalui  nici un fel de informatie identificabila personal a clientilor sai catre terte persoane si nu va permite accesul acestora la datele acestora.

Superfit.ro isi informeaza clientii ca la datele acestora pot avea acces numai angajatii societatii, cu unicul scop de a iti executa in mod corect toate operatiunile necesare gestionarii comenzii si a solicitarilor.

Superfit.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail catre adresa contact@superfit.ro  si va vom raspunde in termenul legal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către S.C. SUPERFIT EXPERT S.R.L. se face cu respectarea următoarelor principii:

Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în temeiul şi în conformitate cu prevederile legale.

Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite şi legitime, adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate.

Confidenţialitatea. Persoanele care prelucrează, în numele S.C. SUPERFIT EXPERT S.R.L. date cu caracter personal au prevăzută în contractul de muncă şi în fişa postului o clauză de confidenţialita.

Consimţământul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu excepţia prelucrărilor care vizează date din categoriile strict menţionate în Legea 677/2001, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul în mod expres şi neechivoc pentru acea prelucrare.

Informarea. Informarea persoanelor se face de către operatorul care prelucrează datele personale ale persoanei vizate;

Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care le sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opoziţie şi de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanţei de judecată pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate;

Securitatea. Măsurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât să asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.